HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
merhaba arkadaşlar files arıyorum bunu kendim düzenlemek içine kanat vb şeyler eklemek istiyorum böyle birşey elinde olan varmı kendi başıma yapayım
merhaba arkadaşlar files arıyorum bunu kendim düzenlemek içine kanat vb şeyler eklemek istiyorum böyle birşey elinde olan varmı kendi başıma yapayım
MaviAyGames | Güncel Mainline Eklentisiz Alt Yapı Files
Merhabalar Files kaptanyosun'un paylaştığı u10 sürümüdür. üzerine yanında gezen binek, levelsiz pet sistemini c++ taşıma ve birkaç küçük fix yapılmıştır. item_proto, mob_proto ve pack 24.3.8.0 official unpacktan çekilmiştir official maplar boslar eklenmiştir tüm petler, binekler, kostümler vs...
hocam nasıl kuracam virtual boxla demi buda öyle giriliyor serverebunu indirip uğtraşa bilirsin sistemsiz eklentisiz files![]()
MaviAyGames | Güncel Mainline Eklentisiz Alt Yapı Files
Merhabalar Files kaptanyosun'un paylaştığı u10 sürümüdür. üzerine yanında gezen binek, levelsiz pet sistemini c++ taşıma ve birkaç küçük fix yapılmıştır. item_proto, mob_proto ve pack 24.3.8.0 official unpacktan çekilmiştir official maplar boslar eklenmiştir tüm petler, binekler, kostümler vs...forum.turkmmo.com
Evet uygun freebsd bulhocam nasıl kuracam virtual boxla demi buda öyle giriliyor servere
putty komutun da takıldım sh start.sh de çalışmıyor ne komutuyla açabilriim kanalı
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)