HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Çalışıyor tagı alan hileler yada bypasslar kontrol ediliyor farklı şekillerde mümkün olduğıuncamerak ettiğim için soruyorum. bir hile paylaşımı yapıldığı zaman konulan virustotal linki hilenin virüslü olduğunu göstermesine rağmen post silinmesi gerekmiyor mu. sadece bu hile için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın
Bilmiyordum.yani çalışıyor tag'ı olan hileler güvenilir mi oluyor %100?Çalışıyor tagı alan hileler yada bypasslar kontrol ediliyor farklı şekillerde mümkün olduğıunca
Bazı değerler virüs olmadığı halde öyle gözüküyor, eskinden virüslü hileler kapatılırdı. Artık hileyi indirip kullanan kişinin sorumluluğunda durum.merak ettiğim için soruyorum. bir hile paylaşımı yapıldığı zaman konulan virustotal linki hilenin virüslü olduğunu göstermesine rağmen post silinmesi gerekmiyor mu. sadece bu hile için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın
Aşağıdaki linkten forumumuz adına yapılan injector'ü deneyebilirsin.keske birde injector olaydi ... /
https://forum.turkmmo.com/konu/3740109-turkmmo-dll-injector-v4/unread
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)