- Konular
- 8
- Online süresi
- 1mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 107
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 1 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 4,279
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
totalde gösterilen değerler hile olduğundan dolayı öyle yani oyuna read/write olduğu için gösteriyor extra koruma eklenmişse onlarda gösterir önemli olan virüstotaldeki bazı değerler keylog veya rat yoksa sorun olmazmerak ettiğim için soruyorum. bir hile paylaşımı yapıldığı zaman konulan virustotal linki hilenin virüslü olduğunu göstermesine rağmen post silinmesi gerekmiyor mu. sadece bu hile için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın
- Konular
- 2
- Online süresi
- 6d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- 2,846
- DevLira
- 0
kafam karıştı ben galiba akpartiye oy vericem. çok inandırıcı gelmedi söylediklerintotalde gösterilen değerler hile olduğundan dolayı öyle yani oyuna read/write olduğu için gösteriyor extra koruma eklenmişse onlarda gösterir önemli olan virüstotaldeki bazı değerler keylog veya rat yoksa sorun olmaz

- Konular
- 0
- Online süresi
- 17h 35m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 3 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 380
- DevLira
- 0
keske birde injector olaydi ... /
- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 767
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,253
- DevLira
- 0
injecktör süz de kullana bilirsin .dll'i .mix yap yada farketmiyor injecktörkeske birde injector olaydi ... /
- Konular
- 1
- Online süresi
- 8d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 24
- MmoLira
- 1,962
- DevLira
- 3
Virüsler de hileler de aynı yöntemleri kullanıyor, dolayısıyla virüstotal linki eklemek bile gereksiz. Hilenin zararlı bir yazılım olup olmadığını anlamak için network bağlantısı yapıp yapmadığına bakılır, ws2_32.dll içinden fonksiyon çağırıp çağırmadığı önemli.merak ettiğim için soruyorum. bir hile paylaşımı yapıldığı zaman konulan virustotal linki hilenin virüslü olduğunu göstermesine rağmen post silinmesi gerekmiyor mu. sadece bu hile için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)