Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı İsim izi item silinme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan omernwxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 434

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İyi forumlar şöyle bir sıkıntım var isim questi sorunsuz çalışıyor ancak isim değiştirdikten sonra çarda ki bütün itemler siliniyor reboot atınca geri geliyor bunu nasıl düzeltebiliriz bilen varsa lütfen net şekilde açıklayabilir mi teşekkürler. / lua ve quest olarak 2 dosya ekli hangisinden çekiyor bilmiyorum ama oyunda isim değitirildiğinde itemler siliniyor bi kontrol eder misiniz

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
İyi forumlar şöyle bir sıkıntım var isim questi sorunsuz çalışıyor ancak isim değiştirdikten sonra çarda ki bütün itemler siliniyor reboot atınca geri geliyor bunu nasıl düzeltebiliriz bilen varsa lütfen net şekilde açıklayabilir mi teşekkürler. / lua ve quest olarak 2 dosya ekli hangisinden çekiyor bilmiyorum ama oyunda isim değitirildiğinde itemler siliniyor bi kontrol eder misiniz
güncel

Konu discord üzerinden çözülmüştür.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri