raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MaviAyGames | 55-120 Server Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaviAy44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 119
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K
  • Etiketler Etiketler
    55 120 files
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ekli dosyayı görüntüle 136850
BU SEKİLDE HATA VERENLER afxres.h'i windows.h olarak güncelleyin sorunsuz build almaktadır aksam detalı kurumu videosu gelir iyi forumlar (Çözüm Maviay)
aslında hata değil bunun için ekstra şu aşağıdaki vs eklentilerini yüklesinler

1742809407264.png

Paylaşım için teşekkürler :)

@MaviAy44

client build alırken discord sistemi eski sürüm oldugundan build almıyor.
rcp leri devre dışı bırakıp discord klasörünü build sırasında silsinler o zaman sorunsuz build alıcaktır.

ek olarak bi arkadas kütüphane eski demiş güncelleme de sorun yaratıyor demiş :D sunubelirtim
gcc10 ve bsd13 olarak güncelledim suan ki sürüm 5.5 benim kullandıgım 5.6 ve yağ gibi akıyor

bunun sebebi senin paylasıtıgın ile farklı da olabilir ama altyapı aynı kütüphaneleri düzgün yükseltirseler hiç bi sorun olmuyor.

@MaviAy44

client build alırken discord sistemi eski sürüm oldugundan build almıyor.
rcp leri devre dışı bırakıp discord klasörünü build sırasında silsinler o zaman sorunsuz build alıcaktır.

ek olarak bi arkadas kütüphane eski demiş güncelleme de sorun yaratıyor demiş :D sunubelirtim
gcc10 ve bsd13 olarak güncelledim suan ki sürüm 5.5 benim kullandıgım 5.6 ve yağ gibi akıyor

bunun sebebi senin paylasıtıgın ile farklı da olabilir ama altyapı aynı kütüphaneleri düzgün yükseltirseler hiç bi sorun olmuyor.
Mariadb çevir bide tadından yenmez :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri