romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MaviAyGames | 55-120 Server Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaviAy44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 119
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K
  • Etiketler Etiketler
    55 120 files
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bevis files bilmeyenler için

nerden biliyon sorunsuz ve denenmiş oldugunu suan ki güncel files degil eski hali
eşya geliştirme sistemi sorunlu belli bi oyuncu kitlesinde oyun crash atıyor.

oyun durum 0 yada 1 yapınca gm car hariç hesap oyuna giremiyor :D daha sayimmi
forumda paylaşılanlar arasında bu kadar bol sistemli bir files daha var mı örnek gösterecegin veya paylaşacabilecegini iki gün önce konu hala açık kalıyor diye bişey söyledin sonra konu sahibini savundun şimdide baltalıyorsun her filesin sorunu olur ama şu anda çoğu sistem ekli ve min. sorun olarak bu files üzerine paylaşılmış files gösterebilirsen veya paylaşabilirsen millette faydalansın

forumda paylaşılanlar arasında bu kadar bol sistemli bir files daha var mı örnek gösterecegin veya paylaşacabilecegini iki gün önce konu hala açık kalıyor diye bişey söyledin sonra konu sahibini savundun şimdide baltalıyorsun her filesin sorunu olur ama şu anda çoğu sistem ekli ve min. sorun olarak bu files üzerine paylaşılmış files gösterebilirsen veya paylaşabilirsen millette faydalansın
konu hala açık kalıyor - bunu acılmadım yorumu okumadın sanırım orda demek istediğim şu daha öncede paylasıldı hemen kapatıldı şimdi kapatılmadı şaşırdım yani baltalıcak olsam yalandan 40 tane sorun sayarım sana ama senin dediğin şu kapıya cıkıyor sorunsuz files dersen yanlış he sorunu varmı evet çözersen kullanırsın şu dediğin de doğru sistem olarak nadir files hatalarını bulursun düzeltirsin eski sistemleri siler yeni yüklersin birde güncelledinmi sonra yağ gibi files olur

ama sen sorunsuz diyince kullanan kişiler de sorun bulunca dalga mı geçiyon dicek benm orda demek istediğim oydu şöyle cümle kurabilirsin.
mmo da paylasılan cok sistemli tek files sorunu illa ki vardır ama güncellenip kullanılır.

konu hala açık kalıyor - bunu acılmadım yorumu okumadın sanırım orda demek istediğim şu daha öncede paylasıldı hemen kapatıldı şimdi kapatılmadı şaşırdım yani baltalıcak olsam yalandan 40 tane sorun sayarım sana ama senin dediğin şu kapıya cıkıyor sorunsuz files dersen yanlış he sorunu varmı evet çözersen kullanırsın şu dediğin de doğru sistem olarak nadir files hatalarını bulursun düzeltirsin eski sistemleri siler yeni yüklersin birde güncelledinmi sonra yağ gibi files olur

ama sen sorunsuz diyince kullanan kişiler de sorun bulunca dalga mı geçiyon dicek benm orda demek istediğim oydu şöyle cümle kurabilirsin.
mmo da paylasılan cok sistemli tek files sorunu illa ki vardır ama güncellenip kullanılır.
ikimizde biraz yanlış anlamışız eğer yanlış bir kelime kullandıysam affola

5-6 Adet yeni köy görünümü ekledim, tüm materyaller yükleniyor fakat evler gözükmüyor. Bunu nasıl çözebilirim, nerden çektiğini bulamadım malesef Bulabilen varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri