noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Login

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rain023
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 187

rain023

Level 3
TM Üye
Konular
48
Çözüm
6
Online süresi
12d 7h
Reaksiyon Skoru
20
Altın Konu
0
Başarım Puanı
55
MmoLira
2,731
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

arkadaşlar benim files da giriş ekranında ıd ve şifre değiştirme fotosunu ve ıd şifre görüntüsünü değiştirmek istiyorum...bir filesda sevdigim id şifre değiştirme ekranı var onu nasıl benim files a entegre yapıcaz...o files dan alıp benim files a entegre edecegim pack dosyasında hangi dosyaları alıp yapıştıracam...yani sadece fotosunu değiştirmek istemiyorum hani ıd şifre kutucukları falan filan hepsiyle birlikte değiştirmek istiyorum...yoksa foto degiştirmek kolay...anladınız umarım ne demek istedigimi

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
root .içindeki intrologin.py serverinfo.py ve root/uscript içindeki loginwindow.py yi alacaksın içlerini kontrol edeceksin gerekli ne dosya, resim ne varsa bulunur ve portları vs kendine göre ayarlayacaksın
root/uiscript içindeki loginwindow.py de düzenlemelerini yapabilirsin

Başka bir filesdan sokecem hangi dosyalari sokup benim filesa atmam lazım..

root .içindeki intrologin.py serverinfo.py ve root/uscript içindeki loginwindow.py yi alacaksın içlerini kontrol edeceksin gerekli ne dosya, resim ne varsa bulunur ve portları vs kendine göre ayarlayacaksın

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri