farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

GM TOPLU MESAJ SİSTEMİ - 5 RENKLİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nizam-ı Alem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 866
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba Değerli Turkmmo Ailesi forumlarda dolaşırken böyle bir sistem gördüm hoşuma gitti burada baktığımda böyle bir sistem yok diye fark ettim paylaşmak istedim sizlerle.

Mevcut dosyalarda F5'e tanımlı bunu istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

NOT : başında [TL], [GA], [GM] gibi [.] işareti olmazsa sistem çalışmaz korumalıdır.

Ek olarak .txt şeklinde hazır mesajları da sistemden buton vasıtası ile göndertebilirsiniz. Nasıl yapıalcağını video da gösteriyorum.
Packte ki Lib içerisine mesajın yazdığı hazir_mesaj_1.txt 2. 'yi eklemek isterseniz hazir_mesaj_2.txt'yi atıyorsunuz.

1742411420577.png

Merhaba Değerli Turkmmo Ailesi forumlarda dolaşırken böyle bir sistem gördüm hoşuma gitti burada baktığımda böyle bir sistem yok diye fark ettim paylaşmak istedim sizlerle.

Mevcut dosyalarda F5'e tanımlı bunu istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

NOT : başında [TL], [GA], [GM] gibi [.] işareti olmazsa sistem çalışmaz korumalıdır.

Ek olarak .txt şeklinde hazır mesajları da sistemden buton vasıtası ile göndertebilirsiniz. Nasıl yapıalcağını video da gösteriyorum.
Packte ki Lib içerisine mesajın yazdığı hazir_mesaj_1.txt 2. 'yi eklemek isterseniz hazir_mesaj_2.txt'yi atıyorsunuz.

Ekli dosyayı görüntüle 136327
Zamanında @Bekir.CANPOLAT ile açtığımız Petra2 [65-250] çok kullanırdık bu sistemi, duygulandım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri