Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 itemler için pickup filtered ve toplama nasıl yapabilirim?

Cavalry41

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
1g 46816s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
Başarım Puanı
12
TM Yaşı
1 Yıl 1 Ay 10 Gün
MmoLira
170
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba,

Metin2 python modullerinde yerdeki itemleri bulma, item code'una göre filtreleyip toplama veya üstüne gidip toplama gibi bir şeyler yapmak istiyorum pythondan başaramadım.

Eskiden pickupclose item gibi fonksiyonlar vardı, bump ettiğimde göremedim.
Yardımcı olabilecek var mı?

Cheat engineden o itemlerin yerdeki kodunu bulman lazım ve asm de o itemi bulup yerdeki break pointerle aynı adresse bağlı ama z tuşuyla alınan kodu veya " olması llazım bunu buluyordu yerer düşen her itemin bir kodu var cheat enginede onu manuel buluyorsun ondan sonra asm devreye giriyor

Cheat engineden o itemlerin yerdeki kodunu bulman lazım ve asm de o itemi bulup yerdeki break pointerle aynı adresse bağlı ama z tuşuyla alınan kodu veya " olması llazım bunu buluyordu yerer düşen her itemin bir kodu var cheat enginede onu manuel buluyorsun ondan sonra asm devreye giriyor
Dostum bunu nasıl yapıcağım hakkında çok bilgim yok pointer bulmayı az çok biliyorum fakat nasıl işleyeceğimi tam bilmiyorum.

Dostum bunu nasıl yapıcağım hakkında çok bilgim yok pointer bulmayı az çok biliyorum fakat nasıl işleyeceğimi tam bilmiyorum.
2 bytes ve 4 bytes arasında saklanan bir değer olması lazım ama 2 bytes olduğunu düşünüyorum o şekil itemin kodunu bul yere at topla farklı yada başka bi çarla itemi yere at değiiştir geri al diğer çarla kendinde tararsın o adamın videosu gf zamanlarındaydı 2022 2021 falan daha eskide olabilir hatırladığım kadarıyla oydu sonra buluyordu item kodunu find atiyodu sonra orda break point atıyordu adresse bitane sonra z ye veya " ye basıyordu sonra tetiklediği adresse gidiyordu bu şekilde hatirliyorum

Metin2 İtem kodları var internette bulabilirsin , deri ayakkabı kodu filan . Bunu bilmen lazım . Hexedemical bilmen lazım ki İtem kodunun dönüştüğü değeri bulabilesin . Breakpoint ile takip , cheat engine stack takibi tecrüben olmalı orayı anlayabilmen için , ASM de neler oluyor fikrin olabilir ozamn . Sonra oraya gereği kadar kod sığacak yeri belirleyip kod sistematgini bozmadan return ile hook atman lazım :)) o kodları yazmak için c++ iyi bilmen lazım . Yolun basindasın , bunları araştırarak baslayabilirsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri