- Konular
- 1,152
- Online süresi
- 2ay 23g
- Reaksiyon Skoru
- 1,863
- Altın Konu
- 484
- Başarım Puanı
- 329
- TM Yaşı
- 16 Yıl 19 Gün
- MmoLira
- 105,646
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Abonelik gerektirmeyen akıllı yüzük artık ilk nesil RingConn'dan daha ince ve hafif ve pili de güçlendiriyor, bir haftadan neredeyse iki haftaya çıkıyor. Ayrıca yeni bir uyku apnesi algılama modu biçiminde büyük bir yeni özellik getiriyor.
RingConn'un ilk çalışması tasarım, pil ve izleme konusunda oldukça iyiydi, eşlik eden uygulamanın biraz daha fazla çalışmaya ihtiyacı olduğu söylenebilir. RingConn Gen 2, şirketin dinlediğini gösteriyor ve Gen 2'yi parmaklarınızdan birinde yer almaya gerçekten layık bir akıllı yüzük haline getiriyor.
Tasarım
- Gümüş, altın veya siyah renklerde mevcuttur
- IP68 su geçirmezlik
- Taşınabilir şarj kutusu kullanır
Gen 2 için RingConn büyük ölçüde aynı görünüme sadık kalıyor; gümüş, siyah ve altın renk seçenekleri mevcut.
Hala PVD kaplamalı titanyum alaşımından yapılmış ve bu yüzden yüzüğün alt tarafında bazı küçük çizikler oluşmaya başlamış. İlk yüzük ve diğer akıllı yüzüklerin çoğu gibi, ağırlık kaldırma gibi aktiviteler için çıkarmanız gerekecek.
Yüzük tasarımı tamamen yuvarlak olmaktan çok bir kıvrımlı şekle sahip, bu da sensör çıkıntısının parmağınızın alt tarafına sıkıca oturmasını sağlıyor.
Büyük fark daha hafif ve daha ince profilde yatıyor. Ağırlık cephesinde, yüzük boyutuna bağlı olarak 3-5 g'dan 2-3 g'a düştü. Kalınlık açısından 2,6 mm'den 2 mm'ye düştü. Yani Samsung Galaxy Ring'den, Oura Ring Gen 3'ten ve Circular Ring Slim'den daha ince görünüyor.
Daha ince görünüm, onu takması daha gizli bir yüzük haline getirmeye ve normal bir yüzüğe daha yakın bir yapıda hissettirmeye yardımcı oluyor.
En iyi uyumu elde ettiğinizden emin olmak istiyorsanız ve önceki yüzükle aynı 6-14 bedeni kapsadığından emin olmak istiyorsanız yine de bedenlendirme kitine ihtiyacınız var. İlk RingConn'da sahip olduğum 8 bedenini seçmenin benzer bir genel uyum sağladığını gördüm.
Sensörlerin konumlandırılması sebebiyle diğer akıllı yüzüklere göre biraz daha sıkı sarıyor ancak takarken hiçbir zaman rahatsızlık vermiyor.
Bu, RingConn'un aynı IP68 su geçirmezlik derecesine bağlı kalması nedeniyle duş alırken, bulaşık yıkarken ve yüzerken takabileceğiniz bir yüzük. RingConn'a göre bu, 100 metre derinliğe kadar suya batırılabileceği anlamına geliyor. Akıllı bir yüzükte bulabileceğiniz en güçlü nem koruma seviyesi olmasa da çoğu insan için yeterli olmalı.
RingConn'un, Samsung'un Galaxy Ring'i için benimsediği bir şarj düzeni olan yüzüğü çalıştırmak için taşınabilir bir şarj kutusuna sadık kalması güzel. RingConn ilk önce oradaydı ve istediğim kadar kompakt olmasa da, 15-20 şarj sağlayabiliyor ve yüzüğü 90 dakikadan kısa sürede tamamen şarj edebiliyor.
Fitness ve Takip
- Adımları, uykuyu, kalp atış hızını ve stresi takip eder
- Beta'da sağlıklı yaşam içgörüleri
- Uyku apnesi tespit modu tanıtıldı
Hala kalp atış hızını, SpO2 seviyelerini, cilt sıcaklığını ve stresi izleyebilen aynı PPG optik sensörlerini barındırıyor. Ayrıca, tıpkı tipik bilek üstü akıllı saatiniz gibi uykuyu yakalayabilir ve günlük adım sayılarını izleyebilir.
Buna ek olarak, her ikisi de ilk halkada görünen beta özellikleri olarak etiketlenen bazı özellikler var. İlki, iç ve dış mekan koşusu, dış mekan bisikleti ve dış mekan yürüyüşü için tasarlanmış bir egzersiz izleme modudur.
Bunu bir kalp atış hızı monitörüne karşı kullandım ve ne kadar iyi sonuç verdiğine gerçekten şaşırdım. Ortalama ve maksimum kalp atış hızı okumaları bununla tamamen uyuşmuyordu, ancak çok da farklı değildi. Maksimum okumalar genellikle 4-5 bpm daha yüksekti, ancak genel olarak diğer akıllı yüzüklerdeki benzer modlardan daha iyi performans gösterdi. Ayrıca, temel fitness ve sağlık verilerinize dayalı öneriler sunan Wellness Balance widget'ı da var.
Beta olarak etiketlenen yeni özellik başlığı, uyku bozukluğuyla ilişkili belirtileri tespit edebildiğini iddia eden bir uyku apnesi izleme modudur. Apple Watch Series 10 da aynısını yaptığını iddia ediyor.
RingConn, özelliğin güvenilirliğini desteklemek için yüzlerce klinik çalışma yürüttüğünü ve uyku apnesini tespit etmede %90,7'lik bir doğruluk oranına ulaştığını söylüyor. Ancak, bu herhangi bir düzenleyici onayı olan bir özellik değil ve RingConn bunun tıbbi kullanım için tasarlandığını veya bir sağlık uzmanının tavsiyesinin yerini alacağını söylemiyor.
Fitness takibi açısından, adım sayısı toplamları ve bu adımların bir gün boyunca ne zaman gerçekleştiği gibi verileri görebilirsiniz. Ayrıca kalori yakma, ayakta durduğunuz saat sayısı ve bir gün boyunca en aktif olduğunuz zamanı gösteren bir aktivite yoğunluğu grafiği hakkında ayrıntıları da görebilirsiniz.
Günlük adım sayıları Oura Ring Gen 3 veya Garmin saatindeki izlemeyle karşılaştırıldığında asla aşırı yüksek veya düşük olmadı ve genellikle bu izleyicilerden birkaç yüz adım uzaktaydı. Bu veriler uygulama içinde büyük ölçüde iyi bir şekilde sunuluyor.
Pil Ömrü
- 12 güne kadar pil ömrü
- Taşınabilir şarj kutusu kullanır
- 90 dakikada tam şarj olur
7 gün iddia ediyordu, gerçekte 5 gündü. RingConn Gen 2 için daha fazlasını vaat ediyor ve beraberindeki şarj kutusuna düşmeden önce 12 güne kadar dayanabileceğini söylüyor.
Pile iki şekilde bakıyorum. Yeni uyku apnesi izleme modunu kullanmazsanız, pil bir haftadan fazla dayanabilir ve 12 güne kadar gidebilir. Günlük düşüş ortalama olarak yaklaşık %10'du.
Uyku apnesi modunu her gece kullanırsanız, pil düşüşü daha şiddetlidir. Bu özelliği kullanarak pilin gece boyunca yaklaşık %10 düştüğünü gördüm. Bu yine de bundan 5 gün alabileceğiniz anlamına geliyor.
Şarj işlemine gelince, yüzüğün tamamen şarj olması 90 dakika sürerken, şarj kutusunun tam şarj olması da 90-120 dakika sürebiliyor.
Şarj kurulumunda hoşuma giden şey, uygulamadan uyku sırasında veya bir gün daha geçirirken şarjınızın bitmemesi için ne zaman şarj etmeniz gerektiğine dair önerilerde bulunması. Bu küçük bilgi parçası, pilinizin dolu kalmasına yardımcı olmakta büyük fark yaratıyor
Burada ayrıca harika bir şarj kurulumuna sahipsiniz, bu da Samsung'un Galaxy Ring'i gibi hareket halindeyken şarj edebileceğiniz anlamına geliyor. Keşke biraz daha küçük olsaydı, ancak tam şarj olduğunda 15-20 şarj sağlama yeteneğiyle, bu muhtemelen akıllı bir yüzükte bulabileceğiniz en iyi pil ve şarj kurulumudur.
- Konular
- 2,176
- Online süresi
- 1y 4ay
- Reaksiyon Skoru
- 5,071
- Altın Konu
- 497
- Başarım Puanı
- 449
- TM Yaşı
- 17 Yıl 26 Gün
- MmoLira
- 136,976
- DevLira
- 27
Paylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)