Merhaba! Metin2'de kostüm ekledikten sonra oyunun seni geri atması, genellikle birkaç farklı sebepten kaynaklanabilir. İşte bu sorunu çözmek için deneyebileceğin bazı adımlar:
1. Dosya Uyumsuzlukları
Kostüm eklediğinde bazı dosyaların uyumsuz olabileceğini unutma. Yüklediğin kostüm dosyasının oyunun versiyonuyla uyumlu olduğundan emin ol. Ayrıca, eklediğin dosyaları doğru bir şekilde yerleştirip yerleştirmediğini kontrol et.
2. Sunucu Dosyalarındaki Hata
Kostüm eklerken sunucu tarafında herhangi bir eksik veya yanlış dosya yüklemesi olmuş olabilir. Eğer sunucu tarafında eksik bir dosya varsa veya kostüm dosyasına dair bir hata varsa, bu durum oyunun kapanmasına neden olabilir. Sunucu dosyalarını tekrar kontrol et.
3. Client-Side Sorunlar
Eğer kostüm dosyasını sadece istemci (client) tarafına yüklediysen, doğru dosya formatına (örneğin, .dds veya .png gibi) ve doğru dosya yollarına sahip olduğundan emin ol. Bazen istemci tarafında eksik dosya veya hatalı formatlar oyunun çökmesine neden olabilir.
4. Antivirüs Yazılımları ve Güvenlik
Kostüm dosyasının antivirüs programı tarafından zararlı olarak algılanıp engellenmiş olma ihtimali de var. Antivirüs programını geçici olarak devre dışı bırakıp yeniden deneyebilirsin.
5. Oyun Güncellemeleri ve Yamanın Uyumu
Metin2'nin en son güncellemeleri ile uyumsuz bir mod yüklemiş olabilirsin. Bu tür hatalar, oyunun yeni sürümüne uygun olmayan modifikasyonların yüklenmesi sonucu ortaya çıkabilir. Oyunun en son sürümünü ve eklediğin modları kontrol et.
6. Log Dosyalarını Kontrol Et
Eğer mümkünse, oyunun log dosyalarını (game.log gibi) kontrol et. Bu dosyalar, oyunun neden çökmesine neden olan hata hakkında daha fazla bilgi verebilir.
7. Oyun Dosyalarını Doğrulama
Eğer oyunun orijinal dosyalarında bir bozulma olduğunu düşünüyorsan, oyunun dosyalarını doğrulayıp eksik veya bozuk dosyaları yeniden indirebilirsin.