Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Kostümlere süre ekliyorum süre işliyor fakat görünüm olarak resimdeki gibi gözüküyor var mıdır çözümünü bilen ?
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Saniye cinsinden yazıyorsun dimi ?Kostümlere süre ekliyorum süre işliyor fakat görünüm olarak resimdeki gibi gözüküyor var mıdır çözümünü bilen ?
saniye cinsinden yazdım olmadı , socketlerden işliyor mu diye baktım oda olmadı . Pcbang adlı dosya ve sistemleri eksikti bulabıldıgım kadar ekledık arkadasımla fakat suan sorun su sekılde guncellendı . Kostum surelerı normal ekledıgım gıbı gorunuyor fakat surelerı hıc gıtmıyor yada 0 dakıka olarak gozukuyorSaniye cinsinden yazıyorsun dimi ?
navicattan iteme süre eklersen gider belirli örnekleri var forumdasaniye cinsinden yazdım olmadı , socketlerden işliyor mu diye baktım oda olmadı . Pcbang adlı dosya ve sistemleri eksikti bulabıldıgım kadar ekledık arkadasımla fakat suan sorun su sekılde guncellendı . Kostum surelerı normal ekledıgım gıbı gorunuyor fakat surelerı hıc gıtmıyor yada 0 dakıka olarak gozukuyor
packdeki İtem protodanda değiştir .saniye cinsinden yazdım olmadı , socketlerden işliyor mu diye baktım oda olmadı . Pcbang adlı dosya ve sistemleri eksikti bulabıldıgım kadar ekledık arkadasımla fakat suan sorun su sekılde guncellendı . Kostum surelerı normal ekledıgım gıbı gorunuyor fakat surelerı hıc gıtmıyor yada 0 dakıka olarak gozukuyor