M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

lütfen yardım !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan q121q
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

q121q

Level 1
Üye
Konular
11
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
55
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar ben oyunu 3-4 haftadır çok rahat bir biçimde oynuyorum. fakat 2 gün önce oyun çok ağırlaşmıştı. ID şifre yazıyodum, kanal seçiyodum. bir 5 dk kanal seçiminde kalıyodu. turlara ise girmiyo orda kalıyodu. dünden beri ise oyuna giriyorum hızlı bir şekilde, fakat bir iki adım atınca oyun donuyodu. anca reset atınca düzeliyodu pc . dün 4-5 kere denedim hep aynısı oldu. bu günde girdim. ilk 2 tur rahat rahat oynadım. ama 2. tur yine dondu. bende artık çıldıracağım. bütün oyunlar düzgün çalışıyor. bi CrossFire'da sorun var. yardım edecek için şimdiden Allah razı olsun.

yaw bendede yapıyordu silip kurdum duzel di :) tam olarak sadece donuyormu?

önceden çok ağırdı giriyodu oyuna 2 gün önce. ünden beride oyun sırasında donuyor. resetlemeden düzelmiyor :S . sadece CrossFire'da yapıyor.

Oyunu sil kur.
Baştan indir.
Format at.

Sırayla dene.. :D

Bunlarda olmazsa ticket at sorun hallolur. ;)

oyun yereldisk d'deydi. C'ye kurdum, 3 tur hiç donmadı. sonra ben kendim kapadım. şuanlık sorun geçmiş gibi görünüyor ama kimbilir. bir şey olursa tekrar yazarım buraya. cevap yazan yerkeze (2 kişi :D ) teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri