xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Ortadan Kaybolan Metin2 Visual 2019 Client Dosyaları

5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba,
Daha önce 2019 ve 2022 client kaynak kodlarını içeren bir dosya paylaşmıştım ancak yüklediğim site belli bir süreden sonra bu yüklemeyi silmiş. Bir kaç kişi daha önce iletişime geçip bunlar varsa verir misiniz hocam dediler bazıları ise bunları 1.000 TL Gibi rakamlara sattığını beyan ettiler bende bugün baktığımda çoğu kaynaktan gerçekten kalktığını gördüm ünlü metin2 ile alakalı developer forumlarından birinde dahil kaldırıldığını gördüm arşivleri kurcaladım bulamadım en son githubta birinin bunu yedeklediğini gördüm ve aldım paylaşıyorum kullanacaklara hayırlı olsun eğer kendi clientinizi yükseltmek istiyorsanız aşağıya notları bırakıyorum rar şifresi dümdüz black

1740995966881.png

Virustotal ;

indirme linki ;

Client kütüphane bilgileri ;

Granny 2.11.8(use my granny2.dll)
libjpeg-9a
Python-2.7
Boost-1.71
Crypto++ 8.2.0
DevIL-1.8.0
lzo-2.10
blackdragonx61

# Metin2-Client-Build-With-VS2019

**Created by blackdragonx61**

[![](https://img.youtube.com/vi/bw_amgVN-Mg/maxresdefault.jpg)](https://youtu.be/bw_amgVN-Mg)

**Zip password: black**

**Packages(Prepared SRC):**

| Granny 2.11.8 | libjpeg-9a | Python-2.7 | Boost-1.71 | Crypto++ 8.2.0 | DevIL-1.8.0 | lzo-2.10 |
|---------------|------------|------------|------------|----------------|----------------|----------------|

You need to download for **manually:**

**

**

# Codes from tutorial:

| 8 | 9 | 10 |
|-----------------------|-----------------------------------------------------------------|------------------------------------------|
| using CryptoPP::byte; | extern "C" { FILE __iob_func[3] = { *stdin,*stdout,*stderr }; } | inline void LostChild(SpherePack *pack); |

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhaba,
Daha önce 2019 ve 2022 client kaynak kodlarını içeren bir dosya paylaşmıştım ancak yüklediğim site belli bir süreden sonra bu yüklemeyi silmiş. Bir kaç kişi daha önce iletişime geçip bunlar varsa verir misiniz hocam dediler bazıları ise bunları 1.000 TL Gibi rakamlara sattığını beyan ettiler bende bugün baktığımda çoğu kaynaktan gerçekten kalktığını gördüm ünlü metin2 ile alakalı developer forumlarından birinde dahil kaldırıldığını gördüm arşivleri kurcaladım bulamadım en son githubta birinin bunu yedeklediğini gördüm ve aldım paylaşıyorum kullanacaklara hayırlı olsun eğer kendi clientinizi yükseltmek istiyorsanız aşağıya notları bırakıyorum rar şifresi dümdüz black

Ekli dosyayı görüntüle 134660
Virustotal ;

indirme linki ;

Client kütüphane bilgileri ;

Granny 2.11.8(use my granny2.dll)
libjpeg-9a
Python-2.7
Boost-1.71
Crypto++ 8.2.0
DevIL-1.8.0
lzo-2.10
blackdragonx61

# Metin2-Client-Build-With-VS2019

**Created by blackdragonx61**

[![](https://img.youtube.com/vi/bw_amgVN-Mg/maxresdefault.jpg)](https://youtu.be/bw_amgVN-Mg)

**Zip password: black**

**Packages(Prepared SRC):**

| Granny 2.11.8 | libjpeg-9a | Python-2.7 | Boost-1.71 | Crypto++ 8.2.0 | DevIL-1.8.0 | lzo-2.10 |
|---------------|------------|------------|------------|----------------|----------------|----------------|

You need to download for **manually:**

**

**

# Codes from tutorial:

| 8 | 9 | 10 |
|-----------------------|-----------------------------------------------------------------|------------------------------------------|
| using CryptoPP::byte; | extern "C" { FILE __iob_func[3] = { *stdin,*stdout,*stderr }; } | inline void LostChild(SpherePack *pack); |
Hala 2019 kullanan varmı varsada neden 2022 kütüphanelerinden indirmeyi tercih etmeyip 1k veriyorlar onuda anlamadım verene eyw parası vardır ıhtıyacı var dıye verıyordur da bunu satanın da ta tövbe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri