Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Mükemmel bir oyun oynamanıza veya en azından en yüksek skorunuzu elde etmenize yardımcı olmak için size pozisyon alma, topu döndürme, güç ve daha fazlası hakkında ipuçları vereceğim.
Switch Sports'ta bowling oynamak efsanevi Wii Sports'a göre kesinlikle çok daha zordur, o yüzden gelin detaylara inelim.
Temeller
Switch Sports bowlinginin temelleri gerçekten basittir: bowlinge başlamak için ZR'yi basılı tutmanız gerekir. Bu, Joy-Con'unuzdaki sağ arka düğmedir, tıpkı PlayStation kumandasındaki R2 gibi.Bilmeniz gereken tek şey, bowling hareketinin hiçbir noktasında ZR'yi bırakmamanızdır. Sadece güvenli olması için ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüzden çok daha uzun süre basılı tutun. Hemen basıp bowling oynayabilirsiniz veya basıp 30 saniye sonra bowling oynayabilirsiniz, fark etmez.
Top otomatik olarak serbest kalacaktır, bu yüzden topu serbest bırakmaya hazır olana kadar bu düğmeyi basılı tutun.
Bu düğmeyi erken bırakırsanız, işleri mahvedebilirsiniz.
Koşunuzu veya buna benzer bir şeyi zamanlamanız gerekmiyor; gücünüz, dönüşünüz ve daha fazlası kol ve bilek hareketinizden gelecek, bu yüzden temel olarak sadece top bırakıldıktan çok sonra bile ZR'ye basılı tutun.
Nereye Hedeflemeli
Topu vuruş için mükemmel yere yerleştirmek için, noktalı kırmızı çizginizin dışını kulvardaki en geniş okun iç kısmıyla hizalayın ve sonra bundan biraz daha geniş bir şekilde ilerleyin.
Ok kırmızı çizginin belki 1-2 mm iç tarafında olmalı. Eğer solaksanız, tabii ki bu talimatları izleyin ancak şeridin diğer tarafı için.
Bana göre, topun üzerine spin koyduğunuzda bowling oynamak için mükemmel bir yer burası. Profesyonel bowling oyuncularının bowling oynadığını gördüyseniz, spinin tutarlı vuruşlar için anahtar olduğunu bilirsiniz.
Ayrıca Y ve A tuşlarını kullanarak kase açısını değiştirebilir ve sağa ve sola ayarlayabilirsiniz, ancak ben şahsen şu anda bu seçeneği kullanmıyorum ve şimdiden harika sonuçlar görüyorum.
Bununla birlikte, bu yalnızca topa bir dönüş verdiğinizde geçerlidir. Topu herhangi bir dönüş olmadan attığınızda tutarlı vuruşlar için bir nokta vardır ve bu şekilde bir vuruş elde etmek çok daha kolay olabilir.
Burada yapmak istediğiniz şey, ortadaki okun tam ortasına nişan almaktır. Mükemmel bir şekilde nişan aldığınızdan emin olun. Bunun işe yaraması için kusursuz bir şekilde hizalanması gerekir.
Bowling oynayan herkes bunun gerçek hayatta strike elde etmenin en iyi yolu olmadığını bilir. Ancak bu gerçek hayat değil; bu Switch Sports.
Vuruşunuzu tarif edildiği gibi ayarladıktan sonra, topu düz bir çizgide atın hiçbir dönüş olmadan. Topun çok fazla güçle atılmasını sağlamak için kol hareketinizi bile abartmalısınız.
Bunu doğru yaparsanız, çok fazla dönme veya yanlış açıyı yakalama riskini göze almadan vuruşları tutarlı bir şekilde yapabilirsiniz.
Top Nasıl Döndürülür
Switch Sports bowling oyununda topu nasıl döndüreceğinizi öğrenmek istiyorsanız, işte burada.Switch Sports'ta topu döndürmek kesinlikle Wii Sports günlerinden daha zordur. Eğer Wii'de oynadıysanız, yapmanız gereken tek şey kontrol cihazınızı içeriye doğru açılandırmak ve sonra ileri doğru bir hareketle atış yapmaktı.
Ancak bu Switch'te işe yaramaz biraz daha karmaşık bir harekete ihtiyacınız var, ancak oynaması eğlenceli bir oyun olması açısından daha iyidir.
Yapmanız gereken şey, bileğinizi yukarı doğru veya doğal hissettiğiniz kadar yukarı doğru bakacak şekilde başlatmaktır.
Kolunuzu düz bir hareketle öne doğru hareket ettirin, sonra elinizi 180 derece içeriye doğru çevirin. Bu, topu serbest bırakacaktır ve çok fazla dönüş üretmelidir. Unutmayın: bu süre boyunca ZR'yi tutmaya devam edin.
Bunu doğru bir şekilde yapabilmek için birkaç pratik atış yapmanız gerekebilir, ancak kısa sürede inanılmaz miktarda spin üretildiğini görmeye başlayacaksınız.
Ayrıca topu ters yönde döndürebilirsiniz, bu da bazı zor yedekleri almak için veya sadece gösteriş yapmak için gerçekten faydalı olabilir. Buna ters kanca vuruşu denir.
Ters kanca atışı yapmak için, benzer bir kurulumunuz olacak. Hedefinizden oldukça uzağa nişan alın. Sonra, topu bırakmak istediğinizde, bileğinizi topun dönmesini istediğiniz yöne doğru döndürmeye çalışın.
Ters dönüşle, bir contortionist olmadığınız sürece bileğinizin bu kadar uzağa dönmeyeceğini belirtmekte fayda var. Muhtemelen bileğinizden yaklaşık çeyrek dönüş elde edeceksiniz, ancak bu topa inanılmaz bir ters dönüş kazandırmak için yeterli olacaktır.
Ben, oluğun yanında düz bir çizgide atış yapmaya çalışmaktansa bu tür vuruşları kullanmayı seviyorum. Daha güvenilir olduğunu düşünüyorum, ancak bunun nedeni gösterişli bir şekilde oynamayı daha keyifli bulmam da olabilir.
Ters kanca vuruşları, hareketi doğru şekilde yapamazsanız, ara sıra tamamen başarısız olma riskini taşır ve bu da sizi biraz aptal gösterebilir.
Gücünüzü Nasıl Artırabilirsiniz
Hala güç konusunda incelikleri anlamaya çalışıyorum, ancak kesin olarak söyleyebileceğim bir şey var ki kesinlikle tam bir bowling aksiyonuna ihtiyacınız yok ve kolunuzu da hızlı bir şekilde sallamanız gerekmiyor.
Zamanlamanın da pek önemi yok gibi görünüyor. özellikle ZR'ye ne kadar süre basıp tuttuğunuzla ilgili olarak.
Muhtemelen bunu oturarak da oynayabilirsiniz çünkü çok az hareket alanı gerekiyor; ancak bu o kadar eğlenceli değil ve oyunun içine dalmayı biraz bozuyor, dürüst olmak gerekirse biraz daha zor.
Tutarlı bir hıza sahip olmak için yapmanız gereken tek şey, bileğinizi çevirdiğinizde kolunuzun bunu yaparken ileri doğru hareket ettiğinden emin olmaktır. Bu, hem güç hem de dönüşle bowling oynayacağınız anlamına gelir; Switch Sports bowlinginde her seferinde vuruş yapmaya çalışmak için mükemmel bir kombinasyon.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)