Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
2.5 gün kurulum yapmalarını bekledim.
kurulumda windows 10 dememe rağmen windows 7 kurdular.
format panellleri yok.
formay için tekrar para mi ödiycem.
Hosting Yetkilisi rankına sahip olmayan firmalarla aranızda gerçekleşen ticaretler için Turkmmo Hosting Yönetimi hakemlik ve arabuluculuk yapmamaktadır. Şikayetiniz onaylanmıştır. Hakkınızı yasal yollar ile arayabilirsiniz.
ilk başta windows 7 kurdular.
sonrasında ısrar üzerine w10 kurdular.
w10 kurunca 4 core vermeleri gerekirken 1 core verdiler.
bnede biraz ilgilenmedim fakat bi mesaca cevap alma 2-3 gün sürüyor.
böyle böyle 20 günümü yediler.
yanlış kurulumlarından ötürü gün isteyincede sornaki ayınıza 3 gün ekleriz dediler.
ucuz diye birşey demedim.
Kalpleri Allahı sevsin.
sonra 1 ay daha kullandım sunucuda kesinti olmadı.
2. aydayım sunucuda kapanma olmadı.
usersiz sunucuda bağlantı kopması olmadı diyebilirim.
ama benim gibi eğlence amacı dışında sw açacaklara tavsiye.
amazon azure google yada en uygunu hetzner alın bu yazdıkalrım çok iyi firmalar olduğu için bağlantı koptu o oldu bu oldu bu sunucularda aşırı düşük bir durumdur.
bu sunucularda sunucu size ait oluyor istediğiniz işletim sistemini kurabiliyorsunuz.
büyükhosting yada ucuz sunucularda bi bakmışın ip adresin değişmiş bi bakmışın bağlantı kopmuş bi bakmışın sunucu kapanma gibi durumalr yaşarsınız.
biraz daha pahalı iyi sunucu alcağınıza amazon azure google yada en uygunu hetzner alın daha iyi hiç olmassa endişeniz olmaz