Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Crash

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Koray'
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

birader yukarıda 2 kere kumar bataklıktır yazmışım kumarı savunuyorsun yazıyosun hasta mısın sen? diyorum ki içinde şans faktörü olan her şey kumar değil ama zeplin, bj, slot gibi (sadece bu üçünü pvplerde ya da geliştirici günlüklerinde gördüğüm için örnekler bundan) açık ve bariz şekilde kumar olan şeyleri de çok basit bir şeymiş gibi lanse ediyorsunuz. ben zaten korayın veya bir başkasının bu sistemleri yazmasına, eklemesine bir şey demedim. ama bunlar kumara yönlendirebilecek şeyler. zaten insanlar kumar bağımlılığına, aaa şu sitede 1000 tl yüklene 1000 tl veriyolar diyip yükleyerek başlamıyor. ya eş dost arkadaş çevresinde sadece kazandığını gösteren kişiler sayesinde başlıyor, ya youtubede kumar yayını yapıp sürekli kazanan elemanlar yüzünden ya da bu tarz oyunlarda kazana kazana başlıyor. olayı dramatize ediyorum çünkü bir arkadaşım bu bataklık yüzünden intihar etti. ödeyebileceği borç çok fazlaydı çözümü intiharda buldu. benim dramatize etmem ne kadar yanlışsa sizinde çok basit bir olaymış gibi görmeniz o kadar yanlış.
Önce okuduğunu anlamaya çalış kirVe. Nerde sana kumarı savunuyorsun yazdım? "Bu kadar dramatize ettiğin için sanki kumar savunucusu gibi hissediyorum" Bu cümleden senin kumarı savunduğunu iddia ettiğimi nasıl çıkardın? :D

"Türk Ceza Kanunu'na göre, kumar, kazanç amacıyla icra edilen ve kar ve zararın talihe bağlı olduğu oyunlar olarak tanımlanmıştır."

o sırada bütün drop yapısı "talihe" göre oranlı olan mmorpgler chatten ayrıldı

crash'de sistem tamamen şansa bağlı değil kullanıcı oyundan ne zaman çıkacağını kendisi belirliyor, tamamen şansa bağlı olsa çıkış faktörüde şansa oranlı olur. ek olarak bildiğim kadarıyla oyun içi para birimleri(yang gibi) kullanımı direkt olarak gerçek para yerine geçmediği için kumar tanımında olmaması gerekir. illa gerçek para karşılığı ödül verilecekse mevcut da kullanılan sıralama sistemlerine entegre edilir turnuva mantığında ödüller dağıtılır.
Aynı fikirle düşünülerek tasarlanmış sweet bonanza oyunu, oyun içi yang ile oynanmasına rağmen bir oyuncunun şikayeti üzerine gelen cezalara bizzat şahit oldum. Hukukun savunduğu kısım sonuç olarak oyun içi para birimi olsa bile oyuncunun bu para birimini bir şekilde gerçek paraya çevirebiliyor olması. Demek istediğim şu gerçekten eline sağlık fakat kullanmak risk doğurur.

Aynı fikirle düşünülerek tasarlanmış sweet bonanza oyunu, oyun içi yang ile oynanmasına rağmen bir oyuncunun şikayeti üzerine gelen cezalara bizzat şahit oldum. Hukukun savunduğu kısım sonuç olarak oyun içi para birimi olsa bile oyuncunun bu para birimini bir şekilde gerçek paraya çevirebiliyor olması. Demek istediğim şu gerçekten eline sağlık fakat kullanmak risk doğurur.
slot ile karşılaştırmak doğru olmaz açıkcası, dediğim gibi crash'de oyundan ne zaman çıkacağını kullanıcı belirliyor tamamen şans faktörü üzerinden işlemiyor ancak slot'da oyun başladıktan sonra kullanıcı müdahalesi olmadığı için tamamen şansa dayalı oluyor ve kumar tanımını karşılıyor

Güzel sistem olmuş elinize sağlık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri