Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Altın Konu Madden 24'te Eğitim Puanları Nasıl Elde Edilir

MUHAF1Z

TURKMMO
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Konular
1,152
Online süresi
2mo 23d
Reaksiyon Skoru
1,863
Altın Konu
484
Başarım Puanı
329
MmoLira
105,646
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1740417734331.jpeg

Eğitim Puanları, Madden 24'te oyuncu yükseltmeleri ve oyun planları ve üniformalar ekleyerek takımınızı geliştirmek için kullanılan ikincil bir para birimidir.

Madden coin'lerinde olduğu gibi, eğitim puanlarını mümkün olduğunca düşük maliyetle eklemek önemlidir.

Oyuncuları hızlı satarak eğitim puanı kazanabilirsiniz. Her oyuncudan alacağınız eğitim puanı miktarı oyuncunun genel durumuna bağlıdır.

Bu eğitim puanlarını takımınız için oyun kitapları ve formalar satın almak için kullanabilirsiniz, ancak daha da önemlisi, eğitim puanlarını oyuncularınızın niteliklerini geliştirmek için kullanabilirsiniz

Eğitim Puanları Nasıl Kazanılır

Hızlı Satış

Eğitim puanı kazanmanın en doğrudan yolu kartları hızlı satmaktır. Genellikle gerçek bir oyunda asla kullanmayacağınızı bildiğiniz düşük puanlı her oyuncuyu hızlı satmak isteyeceksiniz.
Ayrıca, ürün klasörünüzde toz toplayan ürünleri de hızlı bir şekilde satabilirsiniz.

Kullanmadığınız eşyaların klasörünü her hafta veya daha sık gözden geçirmenizi ve kullanmadığınız her şeyi hemen satmanızı öneririm.

Bu süreçten büyük bir bireysel ödeme beklemeyin, ancak Madden'in görevleri tamamlamanız ve hedefleri tamamlamanız karşılığında size verdiği değersiz eşyaların sayısı göz önüne alındığında, bu miktar hızla artacaktır.

Maç Oynamak

Ayrıca zaman zaman MUT'u birebir veya bilgisayara karşı oynadığınızda eğitim puanları kazanacaksınız.
Bu, eğitim puanı kazanmanın oldukça tutarsız bir yoludur, çünkü Madden size eğitim puanlarını ne zaman ve neden verdikleri konusunda pek iyi bir fikir vermez.

Paket Satın Alma

Madden 24'te ayrıca yeni bir özellik daha var: MUT mağazasından satın alınabilen "Training Shuffle" paketi.

Bu paket, 100 ile 1000 eğitim puanı arasında değişen bir değere sahip bir kart içeren bir pakete 295 eğitim puanı harcayarak eğitim puanları üzerine kumar oynamanıza olanak tanır.

Dönüşüm Kılavuzu

Eğer açık artırma merkezinde oyuncu satın almak için jeton kullanarak eğitim puanı "satın almak" ve ardından bunları eğitim puanlarıyla değiştirmek için bir görevdeyseniz, bu tablo size oyuncunun genel durumuna göre jetonlarınızla kaç eğitim puanı alabileceğinizi gösterir.
Eğer 40100 coin veya altında toplam 84 oyuncu bulamazsanız, 170000 coin altında toplam 87 oyuncu olup olmadığına bakabilirsiniz.

1740417593930.jpeg

Eğitim Puanları Nasıl Kullanılır

Eğitim puanları ve strateji öğeleri , en iyi oyuncularınızın niteliklerini geliştirmek için kullanılabilir.

Eğitim puanlarınızı hangi oyuncular üzerinde kullanabileceğinizi görmek için kadronuza gidip kontrol cihazınızdaki kare/X tuşuna basarak bir oyuncunun seçeneklerini kontrol edebilirsiniz.

Her oyuncu yükseltilebilir değildir; yükseltilebilir oyuncuların çoğu promosyon kartları veya özel setlerdeki kartlar olacaktır. Çoğu çekirdek kartın çok az yükseltme seçeneği olacaktır veya hiç olmayacaktır.

Yükseltmeler, belirli özellik yükseltmeleri veya X faktörü ve süperstar yetenek yuvaları şeklinde gelir.

Bu yükseltmeler ucuz bir mut oyuncusunu elit seviye bir canavara dönüştürebilir.

Ayrıca, MUT mağazasından ticaret puanlarını kullanarak satın alabileceğiniz yeni paketler ve öğeler de var; bunların arasında 87 genel Headliners şampiyon paketi de var.

Teşekkür ederim. İyi forumlar

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri