D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Things Too Ugly İncelemesi

brs77

Türkiye
Fahri Üye
Konular
142
Çözüm
47
Online süresi
2mo 8d
Reaksiyon Skoru
628
Altın Konu
34
Başarım Puanı
248
MmoLira
28,050
DevLira
102
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Yeni bir işe başlamak genellikle heyecan vericidir, ancak Terebro Inc.'te bir şeyler... tam olarak doğru değildir. Risk Değerlendirme Veri İşlemcisi olarak gece vardiyasında yeni işe başladınız ve işinizin bir parçası olarak eski, sansürlenmiş dosyaları inceleyerek şirketin arşivlerini analiz edeceksiniz. Tam olarak neyi ortaya çıkaracağınız belirsizdir, ancak Terebro'nun bazı çirkin şeylere bulaştığını fark etmeniz uzun sürmez. Aslında çok çirkin şeyler....

Things Too Ugly.png

Things Too Ugly'de üzerinde çalışılacak dört vaka var ve hepsi birbirine bağlı. Bilgisayarınıza bilgi girmenizi gerektiren istemler verilecek ve cevapları bulmak için önünüzdeki belgeleri incelemeniz gerekecek. Fotoğraflar, mektuplar, raporlar, grafikler ve daha fazlası var ve her şeyi dikkatlice okumakta fayda var.

Things Too Ugly'nin kalbindeki hikaye önünüzdeki belgelerde gizlidir ve bu yüzden tam dikkat etmezseniz oyunun rahatsız edici nüanslarını kaçırırsınız. Bulmacaları çözemeyeceğiniz gerçeğinden bahsetmiyorum bile. Bu kesinlikle kolay bir oyun değil ve bulmacalarından bazıları beni bir süredir ciddi şekilde şaşırttı. Yine de akıllıca ve ihtiyacınız olan tüm bilgiler size veriliyor: sadece bunları nasıl işleyeceğinizi düşünmek için düşünme şapkanızı takmanız gerekiyor.

Önünüze konulan ilk vaka biraz sıkıcı görünebilir: bilim ağırlıklı ve içeriğin çoğu kafanızın üzerinden geçebilir. Ama devam edin: Things Too Ugly kesinlikle bir yere gidiyor ve sırları bana açıklandığında kesinlikle bağlandım. Buradaki her şey gerçekçiliğe yaslanıyor: 80'lerin ortalarında geçiyor ve küçük ofisinizin sizi gerçekten zamanda geriye taşıdığına inanabilirsiniz. Masa planlayıcınızda yararlı notlar var ve önünüzdeki retro bilgisayar konsolu harika bir şekilde otantik hissettiriyor.

Things Too Ugly.png

Diğer aletler de sizin için kullanılabilir: boş zamanlarınızda kurcalayabileceğiniz bir AM/FM radyo ve dört haneli bir konum kodu sağlandığında yararlı bilgiler sağlayan bir GPS cihazı. Bunlara odanın genel ambiyansını da ekleyin bej-kahverengi 80'ler renk düzeni, duvardaki ilan panosu, masa lambası, bitki ve kendinizi kaptırabileceğiniz tamamen inandırıcı bir ortam elde edersiniz.

Bence Things Too Ugly'nin fantastik öğelerini biraz daha sert vuran şey, inandırıcı ortam. Burada ayrıntılara girmeyeceğim çünkü deneyimi mahvedecek. Ancak oyunun vakalarında ilerledikçe ve anlatı ortaya çıkmaya başladıkça, Terebro'nun karanlık gizemleri rahatsız edici ve korkutucu şekillerde gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Sonu gerçekten iyi.

Ama her şey o kadar da mükemmel değil ve Things Too Ugly'de alınan bazı tasarım kararları beni duraklatıyor. Bu uzun bir oyun değil, bulmacalarıyla ne kadar iyi başa çıktığınıza bağlı olarak yaklaşık üç saatte bitireceksiniz. Ancak kaydedip çıkma seçeneğiniz olmadığı için oyunu tek seferde oynamaya zorlanıyorsunuz (aksi takdirde arka planda süresiz olarak çalışır durumda bırakabilirsiniz). Oyuncuların zamanına saygı duymanın her zamankinden daha önemli olduğu bir çağda, bu tuhaf bir seçim.

Things Too Ugly.png

lbette, Things Too Ugly kesinlikle programınızda zaman ayırmaya değer: Akşamları birkaç saat ayırın ve pişman olmayacaksınız. Ancak bazen, bir bulmacada takılıp kaldığınızda, biraz ara verip taze bir bakış açısıyla geri dönmek iyi olacaktır. Burada böyle bir seçenek yok, tabii ki her şeyi tekrar oynamak istemiyorsanız. Ve bu kararın, bir masada oturmanın ve gerçekten bir iş gününün deneyimini simüle etmenin dışında, anlatısal bir nedeni de yok. Umarım geliştirici Professor Space Games kararı yeniden düşünür ve gelecekteki bir güncellemeyle kaydetme özelliğini ekler.

Oyunun özellikle bulmacalarından biri beni gerçekten şaşırttı ve bir bilgiyi kaçırmak çok kolay. Sizi doğru yöne yönlendirebilecek yerleşik bir anlatı sistemi belki de amirinizle kısa bir sohbet deneyimden hiçbir şey eksiltmeden uzun bir yol kat etmenizi sağlar. Yine de, Things Too Ugly'yi tavsiye etmekten çekinmiyorum. Bulmacalarını çözmek gerçekten tatmin edici ve oyun ilerledikçe önünüze konulan belgelerin korkunç gizemlerini ortaya çıkarmak daha fazlasını istemenize neden olacak. Her şeyi tek seferde oynamak talihsiz bir karar ama özellikle bulmacaların, gizemlerin ve bilimkurguların hayranıysanız, buna bir şans vermek için zaman ayırmaya kesinlikle değer.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri