OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Metin2 başlangıç guesti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan conam2323
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 257

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oyunda başlangıç guesti değiştirdim ve sonradan değiştirdiğimde değişmiyor sürekli aynı şeyleri tekrarlıyor..düzenleme yapıyorum dosya içinden ama olmuyor yardım edebliecek var mi

Oyunda başlangıç guesti değiştirdim ve sonradan değiştirdiğimde değişmiyor sürekli aynı şeyleri tekrarlıyor..düzenleme yapıyorum dosya içinden ama olmuyor yardım edebliecek var mi
düzenlediğiniz questi dosya konumunu putty e girip örnegin cd /usr/game/quest yazdıktan sonra . /qc düzenlediğiniz dosya ismi yazıp
okuttuktan sonra oyun içerisinde /reload q çekemeniz yeterli olacaktır.

düzenlediğiniz questi dosya konumunu putty e girip örnegin cd /usr/game/quest yazdıktan sonra . /qc düzenlediğiniz dosya ismi yazıp
okuttuktan sonra oyun içerisinde /reload q çekemeniz yeterli olacaktır.
Önceden tanittigim guesti okuttum dediğin gibi sonradan sildim ya da değiştirdim ama hayla eski guesti okuyor ya silinmedi bi türlü

Önceden tanittigim guesti okuttum dediğin gibi sonradan sildim ya da değiştirdim ama hayla eski guesti okuyor ya silinmedi bi türlü
örnek veriyorum düzenlediğiniz itemin kodu 70058 ışınlanma yüzüğü object kısmına girerek düzenlediğiniz eşyanın kodunu bulup içindeki dosyayı silip tekrar istediğiniz dosyayı okutup deneyiniz.

olmuyor işte bi türlü değiştiremedim yav o lahnet guesti oyuna giriyorum bat hemen karşıma cıkıyor hoşgeldiniz bilmem bu item verildi bilmem ne...ışınlansam bile hoşgeldiniz diyor..ben onu yeni oyuncu geldiginde sadece hoşgeldiniz diye yaptım..ama ısınlandıgında karakter atıp geldiginde bile onu söylüyor...götüremedim bir türlü

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri