HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar arkadaşlar , serveri açacağım fakat şöyle bir hata alıyorum yardımcı olur musunuz?
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
çözdük kanka game mysql yanlış verilmiş.@02salim02 filesi satan kişi dönüş yapmadı mı hala![]()
![]()
Error: COMMON_SQL: invalid locale key singapore / solution
You must be registered for see element. Error: COMMON_SQL: invalid locale key singapore Produces no error on ch1 ch 99 and auth. I searched in all forums and I didn't find a solution for this error so I started making changes to the source and for me this was the solution. in source...forum.turkmmo.com
bu singapore sendeki europe ona göre düzenleyip dener misin konu içerisinde çözüm olduğunu söyllüyor arkadaş
SYSERR: Feb 20 05:24:57 :: InitializeLocalization: locale[LOCALE] = UNKNOWN(europe)Merhabalar arkadaşlar , serveri açacağım fakat şöyle bir hata alıyorum yardımcı olur musunuz? Ekli dosyayı görüntüle 132911
locale.cfg veya CONFIG dosyanızı açın ve içinde europe tanımlı mı kontrol edin. Eğer europe bulunmuyorsa, desteklenen bir bölge adıyla değiştirinSYSERR: Feb 20 05:24:57 :: InitializeLocalization: locale[LOCALE] = UNKNOWN(europe)
SYSERR: Feb 20 05:43:31 :: InitializeLocalization: locale[LOCALE] = UNKNOWN(europe)
SYSERR: Feb 20 12:28:29 :: InitializeLocalization: locale[LOCALE] = UNKNOWN(europe)
dosyan
config dosyamda herhangi bölge adı tanımlı değil.locale.cfg veya CONFIG dosyanızı açın ve içinde europe tanımlı mı kontrol edin. Eğer europe bulunmuyorsa, desteklenen bir bölge adıyla değiştirin
Sunucu tarafına locale.cfg göremedim hangi dosya dizininde bulabilirim?