Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Altın KonuPokémon Legends: Arceus'ta Dusclops Nasıl Yakalanır?
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Pokémon Legends: Arceus'ta Dusclops Nasıl Yakalanır?
Dusclops, Hayalet türü bir Pokémon'dur. Duskull'dan evrimleşmiştir ve son hali kudretli Dusknoir'dır.
Pokédex girişinde Dusclops'un bedeninin içi boş olduğu söylenir. Ağzını açtığında, sanki bir kara delikmiş gibi her şeyi yutar.
Dusclops ilk olarak Nesil III'te tanıtıldı ve Nesil VII'ye kadar her nesilde yer aldı. Oldukça bilinen bir Pokémon olmasına rağmen, önceki görünümlerinde zayıf olarak kabul edildiği için o kadar popüler değil.
Ancak, özellikle güçlü bir evrim geçirdiği düşünüldüğünde, istatistiklerinin ve uygulanabilirliğinin zaman içinde önemli ölçüde değişmiş olabileceği görülüyor.
Pokémon Legends: Arceus'ta Dusclops'u yakalamak oldukça zor olabilir, bunun başlıca nedeni ise yakalamak için belirli bir konum ve ana ihtiyaç duyulması.
Bu durum, sonunda pes edip görevlerden birinde kullandığım Duskull'u geliştirene kadar uzun süre Dusclops aramakla uğraşmama neden oldu, ancak çok daha kolay bir yol var.
Endişelenmeyin. Ana hikayeye devam etmenizi sağlayacak isteği tamamlamaya çalışıyorsanız, size yardımcı olmak için buradayız.
Basculegion için yiyecek yapmak üzere Pokémon Legends: Arceus'ta Dusclops'u nasıl yakalayacağınızı bilmeniz gerekecek ve size bunu nasıl yapacağınızı öğreteceğiz.
Dusclops Nasıl Yakalanır?
Bunu başarmanın iki farklı yolu vardır.
Bir Duskull yakalayıp evrimleştirebilirsiniz veya şansınızı deneyip Duskull'ların takıldığı yerden biraz daha uzakta bir Dusclops yakalayabilirsiniz.
Her ikisi de Cobalt Coastlands'in güneyindeki bir El gibi görünen Sand's Reach'te bulunabilir.
Ancak, Duskull'lar kıyıların yakınında takılır ve Duskull'lar gemilere yakın kalır.
İkisine de sadece geceleri ulaşılabiliyor ama bu bölgede bir kamp alanı olduğu için hava kararana kadar dinlenebilirsiniz.
Bir Duskull yakalarsanız, Dusclops'a dönüşene kadar seviyesini yükseltmeniz gerekir.
Ne yazık ki Duskull, evrimleşmesi biraz zaman alan bir Pokémon'dur.
Bir Duskull'u Dusclops'a dönüştürmek için onu 37. seviyeye getirmeniz gerekir.
Pokémon Legends: Arceus'ta hızlı bir şekilde seviye atlamanın birçok yolu vardır, bu yüzden çok da sorun olmayacaktır.
Aynı bölgede size yardımcı olabilecek güçlü düşmanlar vardır.
Bir Duskull'u evrimleştirmek için zamanınız veya sabrınız yoksa, bir Dusclops yakalamayı deneyebilirsiniz.
Bu çok daha zor olacaktır çünkü saldırgandırlar ve genellikle eşit derecede saldırgan Drifblim'lerle çevrilidirler.
Sand's Reach'teki gemilerin arasında aramanız gerekecek. Drifblim ile savaşmanızı önermiyorum çünkü bu bölgedeki Pokémonlar gruplaşıp sizinle savaşma eğiliminde oluyor.
Dusclops'a yaklaşmaya çalışırken yere düşebilir veya partnerlerinizi iyileştirmek için çok fazla eşya harcayabilirsiniz.
Razz Berries, Leaden Balls ve Smoke Bombs ile gitmeyi tercih ediyorum. Leaden Balls veya Ultra Balls gibi daha iyi Poké Ball'lara erişebilmek için hızlı bir şekilde rütbe atlamak isteyebilirsiniz.
Duman bombası ve daha iyi Poké Topları, doğru yakalama nesnesiyle arkadaki tüm Pokémon'lara vurabileceğiniz bir pozisyon almanızı sağlayacak ve böylece alanı temizlemeniz ve Dusclops'a odaklanmanız çok daha kolay olacak.
Ben de ona aynı yöntemi uyguluyorum, uzun otların veya dumanın arasından yaklaşıyorum ve bakışları başka tarafa döndüğünde Leaden Ball veya Ultra Ball kullanıyorum.
Dusclops yakalandıktan sonra, Basculegion için yiyecek üretmek üzere haritanızda işaretli görev yerine geri dönebilirsiniz.
Dusclops'u Dusknoir'a Nasıl Evrimleştirirsiniz
Eğer Dusclops'unuzu seviyorsanız ve onu geliştirmek istiyorsanız, çok geçmeden onu yükseltmenin işe yaramadığını fark edebilirsiniz.
Dusclops'unuzu Evrimleştirmek için tek yapmanız gereken ona Reaper Cloth adlı bir eşya vermek.
Bu, Uzay-Zaman bozulmalarında bulunabilen nadir bir eşyadır, ancak Merit Puanlarıyla da satın alabilirsiniz.
Dusknoir istiyorsanız Dusclops'u evrimleştirmenize gerek yok. Bu Pokémon'u bulabileceğiniz yerler var.
Bunlar Coronet Highlands'deki Sacred Plaza, uzay-zaman bozulmaları veya Deadwood Haunt'taki 65. seviye Alpha Dusknoir ile savaşarak şansınızı deneyebilirsiniz.