Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Call of Duty Cold War'da En İyi AUG Sınıf Kurulumu?
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Call of Duty Cold War'da En İyi AUG Sınıf Kurulumu
Bu yazıda, size Call of Duty Cold War'daki en iyi AUG sınıf kurulumunu göstereceğim. Kişisel fikrime göre, Call of Duty Black Ops: Cold War'daki en güçlü silahlardan biridir.
AUG o kadar güçlüdür ki, bir düşmanın kafasına tek bir kurşun, alttan gelen eklentiler kullanıldığında onların ortadan kaldırılmasıyla sonuçlanabilir.
İkincil silaha gelince, onu bir kenara bırakacağım, böylece kendiniz için en iyisinin ne olduğuna karar verebilirsiniz, örneğin Hauer 77 gibi tercih edebileceğiniz birçok harika seçenek var.
En İyi AUG Sınıf Kurulumu
Cellat RF (Optik)
19.6” Maç Sınıfı (Namlu)
Saha Ajanı Ön Tutacağı (Namlu Altı)
Saha Bandı (Sap)
Taktiksel Stok (Stok)
Bu eklentileri almaya karar verdim çünkü AUG'nin doğal geri tepmesini çok daha yönetilebilir bir seviyeye düşürüyorlar.
Bu, Satellite gibi haritalarda olduğu gibi oldukça uzun mesafelerdeki hedeflerle etkileşime girildiğinde silahın kontrolünü çok daha kolay hale getiriyor.
Optik söz konusu olduğunda, Hangman RF'yi seçtim çünkü AUG'a maksimum doğruluk sağlıyor.
Bu eklentiyi AUG'ınız 47. seviyeye ulaştığında açabilirsiniz.
Namluya gelince, AUG seviyeniz 39'a ulaştığında açabileceğiniz 19.6″ Match Grade'i seçtim.
Bunu seçmemin nedeni, karakterinizin hareket hızının sadece %5'ini alırken silaha %30'dan fazla daha fazla ateş gücü sağlaması ve bunun da zar zor fark edilebilir olmasıdır.
Hareket kabiliyeti söz konusu olduğunda, faydaları kesinlikle küçük bir fedakarlığa değer.
Alt namlu açısından, Field Agent Foregrip'in bu AUG yüklemesi için en iyisi olduğunu düşünüyorum.
Bunun nedeni, bu özel eklentinin silaha yepyeni bir doğruluk seviyesi eklemesi ve onu uzun mesafeli çatışmalarda son derece etkili hale getirmesidir.
Tek dezavantajı, yine hareket hızınızın %16'sını ortadan kaldırmasıdır, ancak inanın bana, buna değer. Bu eklentiyi AUG'niz 41. seviyeye ulaştığında açabilirsiniz.
AUG'un sapına gelince, bence Field Tape bu iş için en iyi eklentidir.
Kelimenin tam anlamıyla +%90 irkilme direnci ekler ki bu sersemlediğinizde inanılmaz derecede faydalıdır.
Ayrıca silahınızın isabetliliğini de oldukça artırır. Bu eklenti AUG'nuz 26. seviyeye ulaştığında açılır.
Ve son olarak, Stok. Nişangahınızı aşağı doğru nişan aldığınızda hareket hızınızı %20 artıran taktik dürbünü almaya karar verdim.
Sahip olunması harika bir eklenti. En güzel yanı, silahınızı hiçbir şekilde olumsuz etkilememesi.
Potansiyel İyileştirmeler
Artık uzun mesafe canavarı yarattığımıza göre, yapabileceğimiz potansiyel iyileştirmelere bir göz atmanın zamanı geldi.
Size yalan söylemeyeceğim, bu yükleme sizi normalden biraz daha yavaş hale getirebilir ve bu da can sıkıcı olabilir.
O yüzden beni dinleyin.
Bunlar, hareket hızınızı önemli ölçüde artırırken silahı doğruluk açısından biraz daha kötü hale getirmek için yapabileceğiniz potansiyel iyileştirmelerdir.
Günün sonunda, her şeye sahip olamayacağınızı bilin.
En yüksek hız için Field Agent Foregrip'i Infiltrator Grip veya Patrol Grip ile değiştirin.
Biraz daha fazla hız istiyorsanız ancak AUG'un isabet oranını da oldukça yüksek tutmak istiyorsanız, AUG'unuz 50. seviyeye ulaştığında en son açabileceğiniz SFOD Speedgrip'i tercih edin.
Ayrıca Taktik Dipçiği SAS Muharebe Dipçiği ile değiştirin, bu isabet oranınızı %15 azaltırken atış hızınızı %10, nişan alma ve yürüme hızınızı ise %50 artırır.
Hangi eklentileri seçerseniz seçin, AUG'nin Call of Duty Black Ops: Cold War'da inanılmaz bir silah olduğunu bilin. Bu yüzden akıllıca seçim yapın ve sizin için en mantıklı eklentileri seçin.