SeumonDizayn 8 Şub 2025 #1 ELİMDEKİ FİLESE AİT HERHANGİ Bİ DUMP PROTO DOSYASI MEVCUT DEĞİL NASIL BİR YOL İZLEMEM GEREK BİLGİLENDİRECEK ARKADAŞ VARMIDIR?
ELİMDEKİ FİLESE AİT HERHANGİ Bİ DUMP PROTO DOSYASI MEVCUT DEĞİL NASIL BİR YOL İZLEMEM GEREK BİLGİLENDİRECEK ARKADAŞ VARMIDIR?
brs77 8 Şub 2025 #2 srcsi bulunan bir dump proto bulup, Db srcde bulunan Protoreader ile dumptaki itemcvsreader’i eşleştirirsen sorun çözülür diye düşünüyorum. Upvote 0 Downvote Konu Sahibi Konu Sahibi SeumonDizayn 8 Şub 2025 #3 brs77' Alıntı: srcsi bulunan bir dump proto bulup, Db srcde bulunan Protoreader ile dumptaki itemcvsreader’i eşleştirirsen sorun çözülür diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla deneyeceğim teşekkürler Upvote 0 Downvote Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol. Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0) Benzer konular Çözüldü Cevaplandı dump proto mertcanayhan0606 1 Haz 2026 Metin2 PvP Soru-Cevap 2 3 Cevaplar 10 Görüntüleme 150 2 Haz 2026 mertcanayhan0606 DUMP PROTO SeumonDizayn 8 Şub 2025 Development İstek Cevaplar 0 Görüntüleme 233 8 Şub 2025 SeumonDizayn Kilitli Çözüldü Cevaplandı WonderZ Files Packlar içerisinde İtem proto yok Semih-Turkmmo 29 Eyl 2024 Metin2 PvP Soru-Cevap Cevaplar 1 Görüntüleme 108 24 May 2026 Cynex™ Altın Konu XenForo’da Çöken Veritabanını Kurtarma Yöntemleri Karadayı ✓ 6 Tem 2026 Web Geliştirme Cevaplar 3 Görüntüleme 18 Cumartesi saat 02:04'de Best Studio AURORA V | HARCADE-ROLEPLAY | 05.04.2026 EKİP ALIMLARI AÇIK Aerunox 22 Mar 2026 Fivem Server Tanıtımı Cevaplar 1 Görüntüleme 70 8 May 2026 ahmet5753 Paylaş: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp E-posta Paylaş Link
srcsi bulunan bir dump proto bulup, Db srcde bulunan Protoreader ile dumptaki itemcvsreader’i eşleştirirsen sorun çözülür diye düşünüyorum.
Konu Sahibi Konu Sahibi SeumonDizayn 8 Şub 2025 #3 brs77' Alıntı: srcsi bulunan bir dump proto bulup, Db srcde bulunan Protoreader ile dumptaki itemcvsreader’i eşleştirirsen sorun çözülür diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla deneyeceğim teşekkürler Upvote 0 Downvote Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol.
brs77' Alıntı: srcsi bulunan bir dump proto bulup, Db srcde bulunan Protoreader ile dumptaki itemcvsreader’i eşleştirirsen sorun çözülür diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla deneyeceğim teşekkürler