Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Files sorunsuz kuruldu ama nesne market açınca direk oyun kapanıyor sql dosyası eksik veya sorunlu bilgisi olan varmı ?
Filesi incelediğimde anladım server3 de build alıp denemiştim sadece server kısmında build alınca nesne market açılıyor sorun yok ama bu gm yönetim paneli vs onları kodlamı açıyoruz detaylı incelemedim bilgisi olan yazabilir mi ?
Filesi incelediğimde anladım server3 de build alıp denemiştim sadece server kısmında build alınca nesne market açılıyor sorun yok ama bu gm yönetim paneli vs onları kodlamı açıyoruz detaylı incelemedim bilgisi olan yazabilir mi ?
Son düzenleme:
Sourcelerden 3ünü tek tek Build alarak dene birisi en güncel olanı ve gm yönetim paneli için Python’dan yani roottan gm ismini bul ve kendi gm adını yazFiles sorunsuz kuruldu ama nesne market açınca direk oyun kapanıyor sql dosyası eksik veya sorunlu bilgisi olan varmı ?
Ekli dosyayı görüntüle 143587
Sourcelerden 3ünü tek tek Build alarak dene birisi en güncel olanı ve gm yönetim paneli için Python’dan yani roottan gm ismini bul ve kendi gm adını yaz
Teşekkür ederim canım files gerçekten güzel çok emeğin var belli geçmiş olsun tekrardan.
Ek olarak client build alındı ve sorunsuz oyuna girdi.
Son düzenleme:
Are there any problems with the game's systems?
Has anyone tested all the systems and found them to be faulty?
If yes, I'll make a full video on how to install the files and fix the problems.
If no, there's no need to install or download them.
The question is, are the files suitable for finishing and uploading directly to players?
We want a list of the problems found in these files.
Has anyone tested all the systems and found them to be faulty?
If yes, I'll make a full video on how to install the files and fix the problems.
If no, there's no need to install or download them.
The question is, are the files suitable for finishing and uploading directly to players?
We want a list of the problems found in these files.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)