Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Cevaplandı AutoPatcher Kurulumda Hata

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GrooLx1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 805

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

TorrentPatch.locale.xml ve TorrentPatch.url.xml içeriğini düzgün şekilde editleyip AutoPatcher exe oluşturuyorum. FTP taraflı gerekli dosyaları xml dosyalarında editlediğim gibi şekilde ayarlıyorum yüklüyorum. Site üzerinden kontrol ettiğimde metin2torrent.config.xml dosyasına erişim sağlayabiliyorum ama sürekli bu torrent hatasını alıyorum.
1738765219151.png

Sanırım sunucu kaynaklı bir problem varmış ilgili kişilerle görüştüm dönüş bekliyorum. Tekrardan deneyeceğim. Durumu bildiririm ilgilenen arkadaşlara tekrar teşekkür ederim

bende takipteyim konuyu merak ediyorum yazarsan sevinirim, dosyalarını inceledim şahsıma ait olan sunucu ile dosyalar birebir aynı site ismi ve exe dosyaları ismi hariç ama çalışmıyor garip şekilde

Windows Komut İstemi’ni (CMD) yönetici olarak açın ve şu komutu girin

Kod:
reg add "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\WinHttp" /v DefaultSecureProtocols /t REG_DWORD /d 0xA80 /f

Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar deneyin.

TorrentPatch.locale.xml ve TorrentPatch.url.xml içeriğini düzgün şekilde editleyip AutoPatcher exe oluşturuyorum. FTP taraflı gerekli dosyaları xml dosyalarında editlediğim gibi şekilde ayarlıyorum yüklüyorum. Site üzerinden kontrol ettiğimde metin2torrent.config.xml dosyasına erişim sağlayabiliyorum ama sürekli bu torrent hatasını alıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 131610
metin2torrent.config.xml acın
<foreground_patch crcpatch_url="http://bu kısma autopacher indirme linki ekleyin" crcversion="0.0.0.1"/>

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri