Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu Edit İtem Oluşturucu 2025-06-01

indirmek için izniniz yok
İyi akşamlar herkese iyi forumlar Edit İtem Oluşturucu siz değerli forum üyelerinin kullanıma sunuyorum iyi kullanımlar dilerelim. Kullanımı videoda vardır basit bir kullanıma sahiptir.

Ekli dosyayı görüntüle 131569

paylaşım için teşekkür ederim tamda böyle birşey arıyordum indirdim kurdum gerekli bilgileri videodaki gibi girip oluşturdum fakat envantere gelmedi depoyu falanda kontrol ettim belki files kaynaklıdır bilmiyorum ama çok işe yarar oldugunu düşünüyorum eyvallah

paylaşım için teşekkür ederim tamda böyle birşey arıyordum indirdim kurdum gerekli bilgileri videodaki gibi girip oluşturdum fakat envantere gelmedi depoyu falanda kontrol ettim belki files kaynaklıdır bilmiyorum ama çok işe yarar oldugunu düşünüyorum eyvallah
rica ederim iyi forumlar dilerim,
reboot atıp kontrol eder misin envanteri, aryıca player veritabanından item tablosunu kontrol eder misin ekledikten sonra

rica ederim iyi forumlar dilerim,
reboot atıp kontrol eder misin envanteri, aryıca player veritabanından item tablosunu kontrol eder misin ekledikten sonra
kontrol ettim item tablosuna falan düştü ama item rebottan sonra envantere düşüyo files kaynaklı galiba

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri