- Konular
- 114
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 158
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 186
- MmoLira
- 6,215
- DevLira
- 75
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Marty 5.8 alt yapılı filesa fosfs kurulumu yaptım. Filesın kendi extren klasörü ile proje içine dahil ettiğim foxfs, foxarchiver, lz4, xxhash liblerini derledim.
Derlediğim libler ile kurulum yapmış olduğum clienti build aldım. Foxarchiver ile projesini oluşturduğum packleri düzgün şekilde kapattım.
Oyunu başlattığımda hiç bir şekilde syserr yada log almıyorum bu problemi ücretli olarak çözebilecek yada foxfs projesine hakim birini arıyorum.
Problemi çözmesi sonucunda ödeyeceğim ücret: 1000 TL'dir
İşi bilmeyen sadece zaman öldüren adamlar yazmazsa sevinirim
herkese kolay gelsin
Derlediğim libler ile kurulum yapmış olduğum clienti build aldım. Foxarchiver ile projesini oluşturduğum packleri düzgün şekilde kapattım.
Oyunu başlattığımda hiç bir şekilde syserr yada log almıyorum bu problemi ücretli olarak çözebilecek yada foxfs projesine hakim birini arıyorum.
herkese kolay gelsin
- Konular
- 74
- Online süresi
- 3mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 717
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 196
- MmoLira
- 981
- DevLira
- 12
ticareti dürüst bir arkadaş müsait olan biri gönül rahatlığı ile destek sağlayabilir paranız kalmaz fazlasını olduğunda veren bir arkadaş net bakiyesinide yazmış iyi forumlar
- Konular
- 336
- Çözüm
- 207
- Online süresi
- 7mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 648
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 279
- MmoLira
- 13,040
- DevLira
- 24
oyun start alıyor mu ve client de mi yoksa game tarafın da mı alamıyorsun syserMarty 5.8 alt yapılı filesa fosfs kurulumu yaptım. Filesın kendi extren klasörü ile proje içine dahil ettiğim foxfs, foxarchiver, lz4, xxhash liblerini derledim.
herkese kolay gelsin
- Konular
- 114
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 158
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 186
- MmoLira
- 6,215
- DevLira
- 75
clienti çalıştırıyorum oyun clienti açılmıyoroyun start alıyor mu ve client de mi yoksa game tarafın da mı alamıyorsun syser
Son düzenleme:
- Konular
- 125
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 18d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 206
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 209
- MmoLira
- 1,076
- DevLira
- 15
Client'i debug olarak yeniden derlemeyi dener misin hocam, bu şekilde sysser boş olsa dahi clientin uyumsuzluk problemi varsa ortaya çıkacaktır muhtemel problemin şu olduğunu düşünüyorum, derlediğin foxfs, foxarchiver, lz4, xxhash kütüphanelerinin projenle uyumlu şekilde linklendiğinden ve doğru derleme seçenekleriyle (örneğin, aynı runtime library kullanımı, debug/release uyumu) oluşturulduğundan emin ol reis