kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

bir konuda destek arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dreamstone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 295

dreamstone

Level 7
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
114
Online süresi
2mo 19d
Reaksiyon Skoru
158
Altın Konu
0
Başarım Puanı
186
MmoLira
6,215
DevLira
75
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Marty 5.8 alt yapılı filesa fosfs kurulumu yaptım. Filesın kendi extren klasörü ile proje içine dahil ettiğim foxfs, foxarchiver, lz4, xxhash liblerini derledim.

Derlediğim libler ile kurulum yapmış olduğum clienti build aldım. Foxarchiver ile projesini oluşturduğum packleri düzgün şekilde kapattım.

Oyunu başlattığımda hiç bir şekilde syserr yada log almıyorum bu problemi ücretli olarak çözebilecek yada foxfs projesine hakim birini arıyorum.

Problemi çözmesi sonucunda ödeyeceğim ücret: 1000 TL'dir

İşi bilmeyen sadece zaman öldüren adamlar yazmazsa sevinirim

herkese kolay gelsin

ticareti dürüst bir arkadaş müsait olan biri gönül rahatlığı ile destek sağlayabilir paranız kalmaz fazlasını olduğunda veren bir arkadaş net bakiyesinide yazmış iyi forumlar

Marty 5.8 alt yapılı filesa fosfs kurulumu yaptım. Filesın kendi extren klasörü ile proje içine dahil ettiğim foxfs, foxarchiver, lz4, xxhash liblerini derledim.

Derlediğim libler ile kurulum yapmış olduğum clienti build aldım. Foxarchiver ile projesini oluşturduğum packleri düzgün şekilde kapattım.

Oyunu başlattığımda hiç bir şekilde syserr yada log almıyorum bu problemi ücretli olarak çözebilecek yada foxfs projesine hakim birini arıyorum.

Problemi çözmesi sonucunda ödeyeceğim ücret: 1000 TL'dir

İşi bilmeyen sadece zaman öldüren adamlar yazmazsa sevinirim

herkese kolay gelsin
oyun start alıyor mu ve client de mi yoksa game tarafın da mı alamıyorsun syser

Client'i debug olarak yeniden derlemeyi dener misin hocam, bu şekilde sysser boş olsa dahi clientin uyumsuzluk problemi varsa ortaya çıkacaktır muhtemel problemin şu olduğunu düşünüyorum, derlediğin foxfs, foxarchiver, lz4, xxhash kütüphanelerinin projenle uyumlu şekilde linklendiğinden ve doğru derleme seçenekleriyle (örneğin, aynı runtime library kullanımı, debug/release uyumu) oluşturulduğundan emin ol reis

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri