- Konular
- 125
- Online süresi
- 18g 84015s
- Reaksiyon Skoru
- 206
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 209
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 13 Gün
- MmoLira
- 1,076
- DevLira
- 15
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba Marvel Rivals severler! Bugünkü rehberimizde, oyunun en prestijli başarılarından biri olan "Ace Kill" nasıl yapılır, hangi karakterlerle daha kolay elde edilir, tüm detaylarıyla anlatıyoruz. Admin kurallarına uygun şekilde çeviri ve kişisel stratejilerimle harmanladım, keyifle okuyun!
Ace Kill Nedir? Neden Önemli?
Ace Kill Nasıl Yapılır? Adım Adım Taktikler
Ace Kill İçin Yasaklı Hatalar
Hangi Modlarda Ace Kill Daha Kolay?
Siz Ace Kill’i hangi karakterle yapıyorsunuz? Taktikleriniz neler? Yorumlarda paylaşın! Unutmayın, Ace Kill sadece bir başarı değil, takım zaferinin anahtarı!
Ace Kill Nedir? Neden Önemli?
- Ace Kill Tanımı: Tek bir maçta ardışık 5 öldürme yaparak takımınıza üstünlük sağlamak.
- Ödül Avantajı: Ace Kill yapınca +100 Rival Coin ve Epik Kasa kazanıyorsunuz.
- Psikolojik Üstünlük: Rakip takımın moralini bozar, sizi "hedef" haline getirir!
Ace Kill Nasıl Yapılır? Adım Adım Taktikler
- Doğru Karakter Seçimi:
- S-Tier Seçenekler:
- Deadpool: Yüksek hareket kabiliyeti ve kritik vuruşlar.
- Black Widow: Sniper yetenekleriyle uzaktan avlamak ideal.
- Loki: İllüzyonlarla düşmanı şaşırtıp arka saldırı yapın.
- Kişisel Önerim: Deadpool'un "Highway to Hell" yeteneğiyle kalabalığın ortasına dalın!
- S-Tier Seçenekler:
- Harita Kontrolü:
- Asgard Haritası: "Bifröst Köprüsü"nde sniper noktalarını kullanın.
- New York: Binaların çatılarına çıkıp beklenmedik saldırılar yapın.
- Ultimate Zamanlaması:
- Ultimate yeteneğinizi 3-4 öldürmeden sonra saklayın. Son öldürmeyi bununla garantileyin.
- İstatistik: Ultimate kullanarak Ace Kill şansı %70 artıyor.
- Takım Desteği:
- Destek karakterleri (örneğin Doctor Strange) size iyileştirme ve kalkan versin.
- Admin Uyarısı: Takımsız Ace Kill yapmaya çalışmayın, "feed" olursunuz!
Ace Kill İçin Yasaklı Hatalar
- Açgözlülük: 4 öldürmeden sonra düşman spawn noktasına dalıp ölmemek için sabırlı olun.
- Ultimate İsrafı: Ace Kill için Ultimate’i sona saklayın, ilk öldürmelerde harcamayın.
- Harita Bilmezlik: Gizli geçitleri ve sağlık paketi noktalarını öğrenmeden Ace Kill denemeyin.
Hangi Modlarda Ace Kill Daha Kolay?
- Deathmatch Modu: Kaos ortamında Ace Kill şansı yüksek.
- Bayrak Kapmaca: Düşmanlar objektif odaklıyken arkadan çevirin.
- Ranked Mod: Rakip takımın zayıf üyesini bulup üzerine gidin.
Siz Ace Kill’i hangi karakterle yapıyorsunuz? Taktikleriniz neler? Yorumlarda paylaşın! Unutmayın, Ace Kill sadece bir başarı değil, takım zaferinin anahtarı!