mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Cevaplandı Martysam yeni pack ekledim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 325

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Martysam Filese yeni bir pack ekledim o pack üzerinden sorunsuz item ekleme efekt vermeleri yapıyordum fakat birden bire dosyada eklediğim tüm gr2 yolları ve efektleri görmemeye başladı sıfırdan tekrar packı ekliyorum fakat bi türlü görmedi yardımcı olucak varmı

1738486756626.png

Çözüm
Arkadaşın dediği gibi kelime baş harfi küçükse büyük yapıp deneyiniz veya büyükse küçük yapıp deneyiniz aynı sorun bendede vardı sorun ondan dolayıdı
Merhaba Martysam Filese yeni bir pack ekledim o pack üzerinden sorunsuz item ekleme efekt vermeleri yapıyordum fakat birden bire dosyada eklediğim tüm gr2 yolları ve efektleri görmemeye başladı sıfırdan tekrar packı ekliyorum fakat bi türlü görmedi yardımcı olucak varmı

Ekli dosyayı görüntüle 131354
5.8 ise bi src den ayarı yok yeni pack ekleme olarak yani görmesi lzm
bu arada o shiiningte acce felan uyarlımı atablrmsnz

Dosya yollarını küçük harflerle olmasına özen gösterin ve klasör ismini de aynı şekilde küçük karakterler ile dener misiniz bazen bu tarz ufak tefek problemler yüzünden görmeyebiliyor.

Arkadaşın dediği gibi kelime baş harfi küçükse büyük yapıp deneyiniz veya büyükse küçük yapıp deneyiniz aynı sorun bendede vardı sorun ondan dolayıdı

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri