Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

file içerisine won sistemi

AESIR0

Level 1
Üye
Konular
5
Online süresi
3g 21787s
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
Başarım Puanı
27
TM Yaşı
3 Yıl 13 Gün
MmoLira
457
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhabalar, kurmuş olduğum files için sorunsuz ve hatasız bir won sistemi eklemek istiyorum fakat doğru düzgün bir anlatım asla bulamadım. Paketin geneline sağlam ve bugları olmayan bir won sistemi eklemem gerekiyor, offline shop kullanmıyorum ve bulduğum konularda ki dosyalar ise anlatımda çok karışık geldi. Detaylı anlatım ile neyi nasıl yapacağımı gösteren/anlatan bir konu var ise iletirseniz yada dm ile veya konu altında yorum ile yardımcı olabilirseniz gerçekten çok ama çok mutluluk duyarım. İyi forumlar diler, şimdiden teşekkür ederim.

Konu bu filesteki won sistemi güzel bende kullanıyorum bir hata ile karşılaşmadım sökebilirsin hocam daha iyi anlayam arkadaşlar filesteki won sistemi hakkında bilgi verebilir ben dediğim gibi bir sorunla karşılaşmadım

Konu bu filesteki won sistemi güzel bende kullanıyorum bir hata ile karşılaşmadım sökebilirsin hocam daha iyi anlayam arkadaşlar filesteki won sistemi hakkında bilgi verebilir ben dediğim gibi bir sorunla karşılaşmadım
Yardımınız için teşekkür ederim fakat ben sökme işlemlerinden pek anlamam, hatta bu işlerde yeniyim. Bir kaç gündür packler ile uğraşıyorum ve uykusuz kaldım artık won sistemi yüzünden. Tam bir sistem bulsam daha iyi olur aslında.

eğer tr tipi pazar istiyorsan tc shop kullanabilirsin

eğer tr tipi pazar istiyorsan tc shop kullanabilirsin
kral won sisteminde sorun yaşıyorum ben sadece. bir ton hatayı giderdim sorunsuz hale getirdim sistemi fakat bir yerde patlak verdim o da official won sistemi konusunda arkadaşın vermiş olduğu py dosyalarının bağlantıları patlak olmasından kaynaklı. inventorywindow.py mesela. Linkini koyduğum konuya gidip python güncelleme (spoiler) kısmına tıklayıp orada hangi dosyaların eksik olduğunu görebilirsiniz hocam. O dosyalar olmadığı için şuanda sorun yaşamaktayım. Eğer o dosyalara siz sahipseniz en azından bana iletebilirseniz çok sevinirim.

kral won sisteminde sorun yaşıyorum ben sadece. bir ton hatayı giderdim sorunsuz hale getirdim sistemi fakat bir yerde patlak verdim o da official won sistemi konusunda arkadaşın vermiş olduğu py dosyalarının bağlantıları patlak olmasından kaynaklı. inventorywindow.py mesela. Linkini koyduğum konuya gidip python güncelleme (spoiler) kısmına tıklayıp orada hangi dosyaların eksik olduğunu görebilirsiniz hocam. O dosyalar olmadığı için şuanda sorun yaşamaktayım. Eğer o dosyalara siz sahipseniz en azından bana iletebilirseniz çok sevinirim.
inventorywindow.py localede olur orda olmasının bir önemi yok oraya siz buton eklemeniz icin konulmuş siz kendinizde ekliyebilirsiniz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri