- Konular
- 11
- Online süresi
- 2mo 7d
- Reaksiyon Skoru
- 216
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 10 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 3,965
- DevLira
- 12
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
baktım @Laleci @MeteeK @cb4wtu ünal felan dönmüşler files geliştiriyolar aynen şu moda girdim
bende geçenlerde sorunsuz artemisia karakterini paylaştıktan sonra baktım karakter çok ünlendi dedim bir videosunu da ben çekeyim. hem yaptığım fileste bu vesileyle gözüksün. saltanat fileslere 1 yenisi daha eklendi. ciddiyetimin göstergesi olarak yazdığım kemer zımbırtısını da çekeyim dedim uzun zamandır bir yere güncelleme atmıyordum. bu yaptığım filesi sakın sağdaki soldaki çöp fileslerle karıştırmayın. tamamen saltanat unpack kullanılarak yapılan bir files olduğu için yapım aşaması uzun sürüyor ama verdiğim emeğe değiyor. saygılar sevgiler.
bende geçenlerde sorunsuz artemisia karakterini paylaştıktan sonra baktım karakter çok ünlendi dedim bir videosunu da ben çekeyim. hem yaptığım fileste bu vesileyle gözüksün. saltanat fileslere 1 yenisi daha eklendi. ciddiyetimin göstergesi olarak yazdığım kemer zımbırtısını da çekeyim dedim uzun zamandır bir yere güncelleme atmıyordum. bu yaptığım filesi sakın sağdaki soldaki çöp fileslerle karıştırmayın. tamamen saltanat unpack kullanılarak yapılan bir files olduğu için yapım aşaması uzun sürüyor ama verdiğim emeğe değiyor. saygılar sevgiler.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
bayadır hiç eklemediğim için questli olanını ekledim ama tabiki bunu kullanmayacağım
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
- Konular
- 151
- Çözüm
- 16
- Online süresi
- 10mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 401
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 188
- MmoLira
- 10,952
- DevLira
- 84
Öyle böyle değil baya iyi orijinal saltanat yanında çakma kalmış
- Konular
- 11
- Online süresi
- 2mo 7d
- Reaksiyon Skoru
- 216
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 10 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 3,965
- DevLira
- 12
sen wpden daha çok şey gördüğün için normal tabi sanaÖyle böyle değil baya iyi orijinal saltanat yanında çakma kalmış

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)