- Konular
- 302
- Çözüm
- 40
- Online süresi
- 11mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 4,770
- Altın Konu
- 32
- TM Yaşı
- 7 Yıl 3 Ay
- Başarım Puanı
- 314
- MmoLira
- 34,730
- DevLira
- 15
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Forum yönetiminde bulunup fahriye ayrılan değerli eski yönetim üyeleri şuan neler yapıyor alta birkaç kişi etiketleyecem devamını getirin.

@Asylum
@HarunKocer
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Merhaba çocukluğumun ergenliğimin ve gençliğimin geçtiği bu forumda gerek paylaşım yaparak gerek yönetimde görev alarak uzun bir süre vakit geçirdim.İş ve sosyal hayatımda her ne kadar meşgul dahi olsamda telefonumdan el alışkanlığı olarak foruma tıklayıp günlük giriş hediye bildirimini görüp tekrar çıkmakla yetiniyorum bu aralar.Eskisi gibi yönetime geri dönmek istesem de buna iş hayatım izin vermez ve verimli bir üye olamam.Yinede bu forumu ve üyelerini seviyor herkesi en içten dileklerimle selamlıyorum.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Forum yönetiminde bulunup fahriye ayrılan değerli eski yönetim üyeleri şuan neler yapıyor alta birkaç kişi etiketleyecem devamını getirin.
@Asylum
@HarunKocer
ve sosyal hayatımda her ne kadar meşgul dahi olsamda telefonumdan el alışkanlığı olarak foruma tıklayıp günlük giriş hediye bildirimini görüp tekrar çıkmakla yetiniyorum bu aralar.Eskisi gibi yönetime geri dönmek istesem de buna iş hayatım izin vermez ve verimli bir üye olamam.Yinede bu forumu ve üyelerini seviyor herkesi en içten dileklerimle selamlıyorum.
Ahh kardeşim severim seni.
Bu foruma ilk kez 2010 yılında Hamachi üzerinden PvP sunucusu kurmayı öğrenmek amacıyla üye olmuştum. O dönemlerde forumun büyümesinde büyük katkısı olan fahri üyemiz @Emre-28’e buradan sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
O zamanlar bu forumdaki en büyük hayalim Yönetici ve Dergi Editörü rütbelerine ulaşmaktı. Ancak bu hayalimi gerçekleştirmek o dönemler benim için zordu. Ta ki 2021 yılına kadar...
2021 yılında ekibe dahil olduğumda en büyük hedeflerimden biri Yönetici ve Dergi Editörü olmaktı. Aynı yıl içerisinde Dergi Editörü rütbesine ulaştım ve 2022 yılının Ocak ayında Yönetici oldum. Ancak o dönemde kendi projelerim için yatırımcı peşinde koştuğumdan dolayı bu görevimi bırakmak zorunda kaldım.
2023 yılında foruma tekrar döndüm ve bu kez daha da yükselerek Süper Yönetici ve Turkmmo Dergi’nin Baş Editörü oldum. Bu benim için gerçekten gurur verici bir başarıydı. Ancak hayatımda bazı sorunlar baş gösterdi ve ardından kolon kanseri teşhisi kondu. Bu nedenle görevimi bir kez daha bırakmak zorunda kaldım. Bırakırken kimseye kolon kanseriyim ondan bırakıyorum diyemedim. Neden diyemediğimi bilmiyorum. Sanırım ilgi beklentisine girdiğimi düşünmesinler diye olması gerek. Bir süre sonra kanseri atlattım zaten şükürler olsun.
Şimdi hayatıma ailem için çalışarak devam ediyorum. Günde 14 saatlik yoğun bir tempoyla çalışıyorum. Yeni deneyimler kazanıyorum ve hatalarım üzerinden öğrenerek gelişiyorum. Bu durumdan hiçbir zaman şikayetçi olmadım çünkü tüm bunlar aileme karşı olan görevim.
Bu konuyu açtığı için ve beni etiketlediği @Bilal MANAY™✓ ’a teşekkür ederim.
Biz kardeşiz geçirdiğin zorlu süreçte sana bir kardeş olarak çok destek olamadık ayıbımız olsun zoru başardın bunun için tüm forum adına tebrik ediyorum nice güzel günlerin olması dileğiyle.. <3Bu foruma ilk kez 2010 yılında Hamachi üzerinden PvP sunucusu kurmayı öğrenmek amacıyla üye olmuştum. O dönemlerde forumun büyümesinde büyük katkısı olan fahri üyemiz @Emre-28’e buradan sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
O zamanlar bu forumdaki en büyük hayalim Yönetici ve Dergi Editörü rütbelerine ulaşmaktı. Ancak bu hayalimi gerçekleştirmek o dönemler benim için zordu. Ta ki 2021 yılına kadar...
2021 yılında ekibe dahil olduğumda en büyük hedeflerimden biri Yönetici ve Dergi Editörü olmaktı. Aynı yıl içerisinde Dergi Editörü rütbesine ulaştım ve 2022 yılının Ocak ayında Yönetici oldum. Ancak o dönemde kendi projelerim için yatırımcı peşinde koştuğumdan dolayı bu görevimi bırakmak zorunda kaldım.
2023 yılında foruma tekrar döndüm ve bu kez daha da yükselerek Süper Yönetici ve Turkmmo Dergi’nin Baş Editörü oldum. Bu benim için gerçekten gurur verici bir başarıydı. Ancak hayatımda bazı sorunlar baş gösterdi ve ardından kolon kanseri teşhisi kondu. Bu nedenle görevimi bir kez daha bırakmak zorunda kaldım. Bırakırken kimseye kolon kanseriyim ondan bırakıyorum diyemedim. Neden diyemediğimi bilmiyorum. Sanırım ilgi beklentisine girdiğimi düşünmesinler diye olması gerek. Bir süre sonra kanseri atlattım zaten şükürler olsun.
Şimdi hayatıma ailem için çalışarak devam ediyorum. Günde 14 saatlik yoğun bir tempoyla çalışıyorum. Yeni deneyimler kazanıyorum ve hatalarım üzerinden öğrenerek gelişiyorum. Bu durumdan hiçbir zaman şikayetçi olmadım çünkü tüm bunlar aileme karşı olan görevim.
Aleyküm selam kardeşim birgün uğrarsan hileler bölümü seni bekliyorMerhaba çocukluğumun ergenliğimin ve gençliğimin geçtiği bu forumda gerek paylaşım yaparak gerek yönetimde görev alarak uzun bir süre vakit geçirdim.İş ve sosyal hayatımda her ne kadar meşgul dahi olsamda telefonumdan el alışkanlığı olarak foruma tıklayıp günlük giriş hediye bildirimini görüp tekrar çıkmakla yetiniyorum bu aralar.Eskisi gibi yönetime geri dönmek istesem de buna iş hayatım izin vermez ve verimli bir üye olamam.Yinede bu forumu ve üyelerini seviyor herkesi en içten dileklerimle selamlıyorum.
- Konular
- 660
- Çözüm
- 35
- Online süresi
- 5mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 1,683
- Altın Konu
- 80
- Başarım Puanı
- 311
- MmoLira
- 15,018
- DevLira
- 0
Merhaba çocukluğumun ergenliğimin ve gençliğimin geçtiği bu forumda gerek paylaşım yaparak gerek yönetimde görev alarak uzun bir süre vakit geçirdim.İş ve sosyal hayatımda her ne kadar meşgul dahi olsamda telefonumdan el alışkanlığı olarak foruma tıklayıp günlük giriş hediye bildirimini görüp tekrar çıkmakla yetiniyorum bu aralar.Eskisi gibi yönetime geri dönmek istesem de buna iş hayatım izin vermez ve verimli bir üye olamam.Yinede bu forumu ve üyelerini seviyor herkesi en içten dileklerimle selamlıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 131091
@Asylum
@HarunKocer
- Konular
- 3,748
- Çözüm
- 334
- Online süresi
- 6mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 8,027
- Altın Konu
- 947
- Başarım Puanı
- 474
- MmoLira
- 86,651
- DevLira
- -12
ve sosyal hayatımda her ne kadar meşgul dahi olsamda telefonumdan el alışkanlığı olarak foruma tıklayıp günlük giriş hediye bildirimini görüp tekrar çıkmakla yetiniyorum bu aralar.Eskisi gibi yönetime geri dönmek istesem de buna iş hayatım izin vermez ve verimli bir üye olamam.Yinede bu forumu ve üyelerini seviyor herkesi en içten dileklerimle selamlıyorum.
Ahh kardeşim severim seni.

- Konular
- 302
- Çözüm
- 40
- Online süresi
- 11mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 4,770
- Altın Konu
- 32
- TM Yaşı
- 7 Yıl 3 Ay
- Başarım Puanı
- 314
- MmoLira
- 34,730
- DevLira
- 15
Aleyküm selam kardeşim birgün uğrarsan hileler bölümü seni bekliyorMerhaba çocukluğumun ergenliğimin ve gençliğimin geçtiği bu forumda gerek paylaşım yaparak gerek yönetimde görev alarak uzun bir süre vakit geçirdim.İş ve sosyal hayatımda her ne kadar meşgul dahi olsamda telefonumdan el alışkanlığı olarak foruma tıklayıp günlük giriş hediye bildirimini görüp tekrar çıkmakla yetiniyorum bu aralar.Eskisi gibi yönetime geri dönmek istesem de buna iş hayatım izin vermez ve verimli bir üye olamam.Yinede bu forumu ve üyelerini seviyor herkesi en içten dileklerimle selamlıyorum.

- Konular
- 504
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 5mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 2,294
- Altın Konu
- 32
- Başarım Puanı
- 324
- MmoLira
- 3,062
- DevLira
- 0
Bu foruma ilk kez 2010 yılında Hamachi üzerinden PvP sunucusu kurmayı öğrenmek amacıyla üye olmuştum. O dönemlerde forumun büyümesinde büyük katkısı olan fahri üyemiz @Emre-28’e buradan sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
forum.turkmmo.com
Metin2 Hamachili Local Server Kurmak Video'Lu AnLaTım//GM Yapmak//Emre-28 FarkıyLa...
KONUNUN ALT BÖLÜMÜNDE HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ BULUNMAKTADIR....Buyrun Başlayalım ... Linkler; 1.Kurmak İçin Gerekli Tüm Dosyalar Bunun İçinde...(Yenilendi..!) Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi...
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)