farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

RASCAL ANTİ CHEAT BYPASS BYSPARK ŞEREFZAZAOĞLU GURURLA SUNAR

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Untitled.png

:D

Usta selamın aleyküm avanak arkadaşın sistemi salak saçma ban attı banımı açması için rica ettim ama ne yazık ki egoist bir tip ve kendini beğenmiş bir havası bulunuyor format attım da tek seferlik giriş yapabildim sonra tabi ki ne yazık ki yine engellendim giremiyorum sunuculara oyun zevkimi s****ti attı resmen bu çocuk hile hurda ile işimde yok ama gel gör ki ban yedim yardımcı olabilir misin?

RASCALAC bu arkadaş tayfaları niye sana gıcık geçen emekli1barmende dinledim seni de onun discordunda ki sohbet mesajlarını da okudum gerçi para gelirlerini kapatıyorsun ondandır diye düşünüyorum​

RASCALAC bu arkadaş tayfaları niye sana gıcık geçen emekli1barmende dinledim seni de onun discordunda ki sohbet mesajlarını da okudum gerçi para gelirlerini kapatıyorsun ondandır diye düşünüyorum​

Hocam şahsi bir garezim yok gerçek anlamda söylüyorum hile hurda gibi şeyler ile işimde yok, oynadığımız sunucuda bot çarlar gibi bir şey gördüm ve ulan dedim emek veriyoruz acaba hile mi açmışlar diyip cheatengine kurdum bu foruma baktım hile yapanlar nasıl yapmışlar diye eğer ki bir açık bulsaydım dc de vardım zaten bilgi verecektim hile yapıyorlar sanırım bununla yapmışlar diye ama kullanmadığım yada kullanmak gibi bir niyetim olmadığı halde ban yedim zoruma gitti 5 kişi oynuyoruz emek verdik o kadar durduk yere ban yemiş oldum yoksa benim arkadaş ile bir meselem yok dc den talep açtım iti azarlar gibi tavır sergiledi zoruma gitti yani çocuk değilim sonuçta 28 yaşında işten gelince az vakit öldürmek için eğlencemiz olsun dedik girdik ben ban yedim olan bana oldu yani o kadar sinirlendim ki duruma o sinirle yazdığım bir yazıydı mesela gerek bile yoktu. bu yazdığım saçma yazıya ama egoist bir tavır sergilediği için üzüldüm yani. sonuçta emek veriyoruz.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri