-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle

Altın Konu Samsung T7 Portable İncelemesi

GUNNERIUS

Level 20
TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
3,748
Çözüm
334
Online süresi
6mo 28d
Reaksiyon Skoru
8,036
Altın Konu
947
Başarım Puanı
474
MmoLira
86,753
DevLira
-12
Ticaret - 100%
1   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Turkmmo kullanıcıları,

Bugün sizlere taşınabilir SSD’ler arasında oldukça popüler olan Samsung T7 Portable hakkında deneyimlerimi paylaşacağım. Bir süredir taşınabilir bir depolama cihazına ihtiyacım vardı ve T7 Portable modelini tercih ettim. Hem tasarımı hem de performansıyla dikkat çeken bir ürün. Şimdi sizlere artıları ve eksileriyle bu SSD’yi anlatacağım.

1737884464064.png

İlk dikkatimi çeken şey cihazın inanılmaz kompakt ve hafif olmasıydı. Samsung T7, avuç içine sığacak kadar küçük ve sadece 58 gram ağırlığında. Metal bir gövdeye sahip olduğu için hem şık görünüyor hem de dayanıklı hissi veriyor. Yanımda taşıdığım çantanın içinde yer kaplamıyor ve kolayca unutulmayacak kadar da kullanışlı. Özellikle sürekli hareket halinde olan kişiler için bu boyut gerçekten bir nimet.

Samsung T7, USB 3.2 Gen 2 desteğiyle birlikte geliyor ve okuma hızlarında 1050 MB/s, yazma hızlarında ise 1000 MB/s gibi oldukça etkileyici değerler sunuyor. Ben bu cihazı özellikle video düzenleme projelerimde kullandım ve dosya transferlerinde hiçbir yavaşlık hissetmedim. Örneğin, yaklaşık 10 GB’lık bir video dosyasını birkaç saniyede aktarmak mümkün oldu. Eğer yüksek hızda veri transferine ihtiyacınız varsa, T7 Portable tam size göre.

Samsung’un Samsung Portable SSD Software adında bir yazılımı var ve bu yazılım üzerinden SSD’nizi parola ile koruma altına alabiliyorsunuz. Hatta T7’de 256-bit AES şifreleme özelliği de bulunuyor. Özellikle hassas veriler taşıyan kullanıcılar için bu büyük bir avantaj. Parola korumasını aktif ettiğimde bile hızda bir düşüş yaşamadım, bu da önemli bir artı.

Yoğun dosya transferlerinde cihazın hafifçe ısındığını fark ettim ama bu rahatsız edici bir durum değil. Samsung’un içindeki özel termal çözümleri sayesinde sıcaklık kontrolü oldukça iyi. Ayrıca metal gövdesi darbelere karşı dayanıklı olduğu için fiziksel hasarlara karşı güvende hissediyorsunuz.

Fiyat kısmına geldiğimizde T7 Portable biraz pahalı sayılabilir, özellikle benzer kapasitelerdeki taşınabilir disklerle kıyaslandığında. Ancak hız, güvenlik ve tasarım açısından bu fiyatı hak ettiğini düşünüyorum. Uzun vadede taşınabilir bir SSD arıyorsanız yatırım yapmaya değer.
Samsung T7 Portable, taşınabilirlik, performans ve güvenlik açısından oldukça başarılı bir SSD. Özellikle sık sık dosya transferi yapanlar ve taşınabilir bir depolama cihazına ihtiyaç duyanlar için mükemmel bir seçenek. Eğer bütçeniz uygunsa kesinlikle tavsiye ederim.

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri