Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Herkese merhaba arkadaşlar. 17 ocakta açılan Malaz2'ye lonca olarak girdik filesi beğendik ve bizim gibi bir sürü bireysel oyuncu dahil olmak üzere EP çekti. server açıldıktan 3 gün sonra discorddaki yetkili herkes kayboldu ve sadece olaydan habersiz 1 2 tane discord admin kaldı. Anlaştığı youtuberler ile konuşunca onlar da ücret alamadıklarını ilettiler. bugün ise sunucu sahibi, DC ye gelerek aşağıda paylaştığım fotoğraftaki gibi battığını vs. söyledi. Ama özelden bana birtakım loncaların üyeleri ulaştı ve yalan söylediğini bunların vurkaççı olduğunu yeni server açma konusunda çalışma yaptıklarını iletti. Ayrıca serverda birçok bireysel oyuna para yatırırken (bazı oyuncular 5-10k arası) Sunucu sahibi, bazı arkadaşlarına sınırsız epli hesap vermiş. Bu şahıslar da nesnedeki değerli şeyleri çekip çekip satmışlar. Sunucu devam ederse zaten bu yardımlı arkadaşları 1. 2. 3. olacağından ödül de verilmeyecek plan bu. sunucu online'i azalınca ve alacağını alınca da ortalıktan kayboldu arkadaş.
Elimde bazı kanıtlar var bu arkadaşı tanıyan eden var ise aydınlatabilir mi kimdir nedir ne değildir?
NOT: Birçok oyuncudan, sv sahibi hakkında birçok iddia duydum. yalan olma ihtimali olduğu gibi gerçek olma ihtimalleri de var tabi ki.
Elimde bazı kanıtlar var bu arkadaşı tanıyan eden var ise aydınlatabilir mi kimdir nedir ne değildir?
NOT: Birçok oyuncudan, sv sahibi hakkında birçok iddia duydum. yalan olma ihtimali olduğu gibi gerçek olma ihtimalleri de var tabi ki.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: