- Konular
- 59,189
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,280
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 695,207
- DevLira
- 234
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Uluslararası ATAFOM Üniversitesi, Cibuti'de bulunan özel bir yükseköğretim kurumudur. ATAFOM Üniversitesi, kaliteli eğitim, modern öğretim yöntemleri ve uluslararası işbirlikleri ile öğrencilere akademik gelişim fırsatları sunmayı amaçlamaktadır. Üniversite, özellikle Afrika ve Orta Doğu bölgelerinde yükseköğretim alanında önemli bir rol oynamayı hedeflemektedir.
Genel Bilgiler:
- Kuruluş: ATAFOM Üniversitesi'nin tam olarak kurulduğu tarih hakkında belirli bir bilgi bulunmamakla birlikte, üniversite günümüzde eğitim veren ve gelişen bir kuruluştur.
- Yer: Cibuti, Cibuti Cumhuriyeti
- Eğitim Dili: Üniversite genellikle Fransızca ve İngilizce dillerinde eğitim verir, ancak bazı bölümler Arapça da sunulabilir.
- Akademik Yapı: ATAFOM Üniversitesi, farklı alanlarda geniş bir program yelpazesi sunar. Öğrencilere lisans, yüksek lisans ve sertifika programları gibi çeşitli eğitim olanakları sağlanır.
Fakülteler ve Programlar:
ATAFOM Üniversitesi, çeşitli fakülteler aracılığıyla öğrencilerine disiplinler arası eğitim sunmaktadır. Ana bölümlerden bazıları şunlardır:- İşletme Fakültesi: İşletme yönetimi, finans, pazarlama, insan kaynakları ve uluslararası ticaret gibi alanlarda eğitim sunulur.
- Bilgisayar Mühendisliği Fakültesi: Bilgisayar bilimi, yazılım mühendisliği ve IT yönetimi gibi teknolojik alanlarda dersler verilir.
- Hukuk Fakültesi: Uluslararası hukuk, iş hukuku ve kamu hukuku gibi alanlarda eğitim programları sunulur.
- Sosyal Bilimler Fakültesi: Psikoloji, sosyoloji ve kültürel çalışmalar gibi sosyal bilimlere yönelik bölümler yer alır.
- Eğitim Fakültesi: Eğitim bilimi, öğretim yöntemleri ve pedagojik formasyon programları gibi alanlarda eğitim sağlanır.