romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Yeni Efsun Bonusu Ekleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GrooLx1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 406

GrooLx1

Level 4
TM Üye
Üye
Konular
64
Çözüm
17
Online süresi
1mo 26d
Reaksiyon Skoru
99
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Yıl 9 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
96
MmoLira
7,068
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Denk geldiğim bir fileste tüm karakterlere karşı güçlü efsunu vardı. Bunu 1-1 karşılaştırma yaparak kendi kullandığım dosyalara geçirdim. Buradaki Konudan örnek alarak doğru olup olmadığını karşılaştırdım. Oyun içerisinde UNKNOWN_TYPE olarak görünüyor. C Karakter bilgi ekranında baktığımda karakter savunma ve saldırılarında değişiklik görünmüyor.

Son düzenleme:
Denk geldiğim bir fileste tüm karakterlere karşı güçlü efsunu vardı. Bunu 1-1 karşılaştırma yaparak kendi kullandığım dosyalara geçirdim. Buradaki Konudan örnek alarak doğru olup olmadığını karşılaştırdım. Oyun içerisinde UNKNOWN_TYPE olarak görünüyor. C Karakter bilgi ekranında baktığımda karakter savunma ve saldırılarında değişiklik görünmüyor.
Dump proto tarafını kontrol edin locale eklentilerinde veya protoda bir hata yapmiş olabilirsiniz.

Dump protoda ItemCSVReader editleyip tekrar relase build aldığımda item_proto kapattığımda item proto dosyası oluşturuyor fakat içi boş 0kb debug olarak derlediğimde kapatıyor. şuan 0 dan yeniden eklemeleri yapıyorum

İlgili DumpProto Videosu

ItemCSVReader.cpp kısmında fotoğraftaki gibi eklemeyi yaptım ve build aldım. Relase olarak aldığım buildde bu şekilde düzgün kapatmıyor.

1737382540802.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri