Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Cevaplandı Yeni Efsun Bonusu Ekleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GrooLx1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 409

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Denk geldiğim bir fileste tüm karakterlere karşı güçlü efsunu vardı. Bunu 1-1 karşılaştırma yaparak kendi kullandığım dosyalara geçirdim. Buradaki Konudan örnek alarak doğru olup olmadığını karşılaştırdım. Oyun içerisinde UNKNOWN_TYPE olarak görünüyor. C Karakter bilgi ekranında baktığımda karakter savunma ve saldırılarında değişiklik görünmüyor.

Son düzenleme:
Denk geldiğim bir fileste tüm karakterlere karşı güçlü efsunu vardı. Bunu 1-1 karşılaştırma yaparak kendi kullandığım dosyalara geçirdim. Buradaki Konudan örnek alarak doğru olup olmadığını karşılaştırdım. Oyun içerisinde UNKNOWN_TYPE olarak görünüyor. C Karakter bilgi ekranında baktığımda karakter savunma ve saldırılarında değişiklik görünmüyor.
Dump proto tarafını kontrol edin locale eklentilerinde veya protoda bir hata yapmiş olabilirsiniz.

Dump protoda ItemCSVReader editleyip tekrar relase build aldığımda item_proto kapattığımda item proto dosyası oluşturuyor fakat içi boş 0kb debug olarak derlediğimde kapatıyor. şuan 0 dan yeniden eklemeleri yapıyorum

İlgili DumpProto Videosu

ItemCSVReader.cpp kısmında fotoğraftaki gibi eklemeyi yaptım ve build aldım. Relase olarak aldığım buildde bu şekilde düzgün kapatmıyor.

1737382540802.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri