Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Photograper's Life Simulator - Steam

Konular
1
Online süresi
2802s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
5
TM Yaşı
1 Yıl 3 Ay 1 Gün
MmoLira
113
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Yaklaşık 2 aydır tamamen tek başıma ve kendi imkanlarımla geliştirmekte olduğum oyunumun Steam sayfası açıldı bana destek olmak için istek listenize ekleyebilirsiniz.

Photographer's Life Simulator: Kendi fotoğraf stüdyonuzu yönetin ve müşterilerinizin hayallerini gerçekleştirin! Bu kapsamlı simülasyon oyununda, fotoğraf ekipmanınızı seçin, stüdyonuzu özelleştirin ve işinizi büyütün. Portrelerden tematik çekimlere, baskı hizmetlerinden özel albümlere kadar her şey sizin kontrolünüzde.

Stüdyonuzu Geliştirin ve Özelleştirin: Fotoğrafçılık ekipmanlarını yükseltin, stüdyonuzu tasarlayın ve hayalinizdeki çalışma ortamını oluşturun.

Müşteri Memnuniyeti: Müşterilerinizin isteklerini karşılayarak onların hayallerini gerçekleştirin ve sadık bir müşteri kitlesi oluşturun.

Çeşitli Hizmetler Sunun: Portre çekimleri, tematik fotoğraflar, baskı hizmetleri ve özel albümler gibi geniş bir yelpazede hizmetler sunarak işinizi çeşitlendirin.

İşinizi Büyütün: Online siparişleri yönetin, stüdyonuzu genişletin ve fotoğrafçılık dünyasında adınızı duyurun.

Şimdi Steam'de istek listenize ekleyin ve Photographer's Life Simulator ile bu heyecan dolu macerada yerinizi alın! desteğiniz, oyunun gelişmesine ve büyümesine yardımcı olacak.

Steam Link;

MainScreen.png
her

Son düzenleme:
Projenizde başarılar dilerim. Anlatım bozukluğu ve linki gözükmeyen resimler görüyorum konuda. Bunları düzeltmenizin size faydası olacağını düşünüyorum.

Projenizde başarılar dilerim. Anlatım bozukluğu ve linki gözükmeyen resimler görüyorum konuda. Bunları düzeltmenizin size faydası olacağını düşünüyorum.
Teşekkür ederim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri