mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Kuşak ve evlerin görünüşü Hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muhammednur21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 236

muhammednur21

Level 3
TM Üye
Konular
47
Çözüm
2
Online süresi
9d 16h
Reaksiyon Skoru
17
Altın Konu
0
Başarım Puanı
116
MmoLira
3,190
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar öncelikle herkese.
Geceleri 1 2 saat tamamen uğraş amaçlı düzenlediğim sunucuda birşeyleri değiştirmek istedim. Ama işin içine girip batırma ihtimaline karşın buradan tecrübeli olan kişilerden bilgi almak isterim.

1. Sunucuda var olan kuşağın sadece görünüşünü değiştirmek istiyorum geriye kalan her şey sabit. Yani kral kuşağı görseli yerine bir kanat görseli gibi.
2. Köylerde bulunan yapıların üzerine logo benzeri şeyleri nasıl koyabilirim ?

1.isteğini kanatlı bir serverı unpack edip kanat gr2 ve ddslerini alıp kendi serverindeki kuşaklar ile değiştirirsen görünümünü değiştirebilirsin ama animasyon kısmında biraz daha kurcalaman gerekebilir 2.isteğine gelecek olursak da bu videoyu izleyerek yapabilirsin

1.isteğini kanatlı bir serverı unpack edip kanat gr2 ve ddslerini alıp kendi serverindeki kuşaklar ile değiştirirsen görünümünü değiştirebilirsin ama animasyon kısmında biraz daha kurcalaman gerekebilir 2.isteğine gelecek olursak da bu videoyu izleyerek yapabilirsin

Önerin için teşekkür ederim. Fakat ben kuşakların olduğu yeri bir türlü bulamadım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri