- Konular
- 2
- Online süresi
- 7h 25m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 4 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 5
- MmoLira
- 111
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Herkese merhaba, arkadaşlar. Yaklaşık 15 yıldır Metin2 oyununu oynamaktayım. Metin2'de hemen her hafta açılan ve ömürleri birkaç haftadan ibaret olan PvP serverlardan bıkmış binlerce oyuncunun olduğunu biliyorum ve başta tecrübe kazanmak için düşük bütçeli bir sever ve hemen ardından büyük bir proje düşünüyorum. Maddi noktada sponsorlarımız var ve maddi noktada sorun yaşamıyoruz. Ancak kaliteli ve üst düzey bir PvP server nasıl açılır? Yapılması gereken adımlar ve noktalar nelerdir? Bunlar hakkında net bir bilgimiz yok. Sorunsuz bir sunucuyu nereden kiralayabiliriz? Sorunsuz işini düzgün yapan yazılımcı ve bir developer nereden bulabiliriz? Anticheat olarak hangisini kullanmalıyız ve nereden temin edebiliriz?
Bu konular hakkında bilgi sahibi olan bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?
Discord adresi bırakırsanız sizlere ulaşabilirim.
- Konular
- 118
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 2mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 596
- Altın Konu
- 14
- Başarım Puanı
- 189
- MmoLira
- 740
- DevLira
- 21
umutcanpolat iletişime geçebilirsinizHerkese merhaba, arkadaşlar. Yaklaşık 15 yıldır Metin2 oyununu oynamaktayım. Metin2'de hemen her hafta açılan ve ömürleri birkaç haftadan ibaret olan PvP serverlardan bıkmış binlerce oyuncunun olduğunu biliyorum ve başta tecrübe kazanmak için düşük bütçeli bir sever ve hemen ardından büyük bir proje düşünüyorum. Maddi noktada sponsorlarımız var ve maddi noktada sorun yaşamıyoruz. Ancak kaliteli ve üst düzey bir PvP server nasıl açılır? Yapılması gereken adımlar ve noktalar nelerdir? Bunlar hakkında net bir bilgimiz yok. Sorunsuz bir sunucuyu nereden kiralayabiliriz? Sorunsuz işini düzgün yapan yazılımcı ve bir developer nereden bulabiliriz? Anticheat olarak hangisini kullanmalıyız ve nereden temin edebiliriz?
- Konular
- 23
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 1mo 22d
- Reaksiyon Skoru
- 141
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 108
- MmoLira
- 1,364
- DevLira
- 3
@mt2sunucuyazilim Yazabilirsin hocam türkmmo onaylı bilişim firması güvenilirdir.umutcanpolat iletişime geçebilirsiniz
- Konular
- 4
- Online süresi
- 6d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 267
- DevLira
- 3
Selamlar,Herkese merhaba, arkadaşlar. Yaklaşık 15 yıldır Metin2 oyununu oynamaktayım. Metin2'de hemen her hafta açılan ve ömürleri birkaç haftadan ibaret olan PvP serverlardan bıkmış binlerce oyuncunun olduğunu biliyorum ve başta tecrübe kazanmak için düşük bütçeli bir sever ve hemen ardından büyük bir proje düşünüyorum. Maddi noktada sponsorlarımız var ve maddi noktada sorun yaşamıyoruz. Ancak kaliteli ve üst düzey bir PvP server nasıl açılır? Yapılması gereken adımlar ve noktalar nelerdir? Bunlar hakkında net bir bilgimiz yok. Sorunsuz bir sunucuyu nereden kiralayabiliriz? Sorunsuz işini düzgün yapan yazılımcı ve bir developer nereden bulabiliriz? Anticheat olarak hangisini kullanmalıyız ve nereden temin edebiliriz?
Yazılım olarak sıfırdan veya sıfırdan files için destek sağlıyabilirim..
eğer ki dilerseniz anlaştıgınız biri yoksa dm üzerinden görüşebiliriz.
iyi forumlar.
- Konular
- 2,176
- Çözüm
- 49
- Online süresi
- 1y 4mo
- Reaksiyon Skoru
- 5,109
- Altın Konu
- 497
- Başarım Puanı
- 449
- MmoLira
- 137,024
- DevLira
- 27
Bu süreç içerisinde aldığınız alacağınız filesi iyi araştırın, alacağınız Hosting firmasını, makinenizi iyi araştırın reklam için önceden detaylı bir plan yapın. İlk kullanıcı olarak söyleyeyim Files alıp yada sistem yazdıracaksanız tüm parayı verip iş yaptırmayın işi söyleyin parası neyse verin test edin sonra başka işe geçin yani yapılan işleri gerçekten kontrol ve takip ederek yapın. Sürekli açılıp kapanan sunucu olayına gelirsek emin ol metin2 oyuncuları sıkılan oyuncular ve artık bu işler tamamen ticarete döndü serverin de ticaret ömrü ne kadar uzun olursa oyuncu da o kadar fazla olur ama ticaret burada ki ticaret dediğim şeyde oyun dışı ticaret ne kadar uzun sürerse server de o kadar uzun kalır kemik oyuncu kadrosu kalmaz mı kalır sadece belli bir kitle kalır haricinde iş artık tamamen ticaret para kazanma olmuş.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)