Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Paket58XDEE

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tmihiw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 135

tmihiw

Level 2
Üye
Konular
15
Online süresi
6d 13h
Reaksiyon Skoru
39
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 11 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
69
MmoLira
1,517
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Paket58XDEE
Yazılım sektöründe dosyalama yöntemi kullanılır. Dosyalar içerisinde sayfa sayfa kod yazılır. Yeni bir kod yazılırken dosya üzerinden sayfa sayfa kod çağırılır. Örneğin dosya4.sayfa1 halbuki sadece dosya 4 oluşturup içine sayfa1 diye bir not defteri oluşturup içine kod yazılmıştır. Dosya5 diye bir klasör oluşturup sayfa1'e dosya4.sayfa1.satır1 yazarak o kod'u kullanabilirsiniz.

<Allah her şeyi hakkıyla bilir.> gibi ayetler ve <Allah her türlü inceliği bilir.> yakın mealindeki ayetler dolayısıyla dua ederkende bu yöntemi kullanıp başınızdan geçen olaylarla da ilişkilendirebilirsiniz.

Örneğin:
Paket5
Birisi ticaret yapacağı işi bana sordu dedim yap İnşAllah ama tanıdık var. Sonra kendi yaptırmış ve dolandırılmış. Tekrar benimle konuştuğunda dedim benim arkadaş vardı yaptırırdık ama senin ticaret yaptığın kişiyide tanıyorum. Bana dediği şey şu: "İkiniz bir oldunuz beni mi dolandırıyorsunuz?". Halbuki ben yardım edip adamı ikna edicektim. Çok kötü hissettim...

Bu duruma paket5 dedim. Allah yazdıysa bozsun gibi dualar yerine Allah'a yapmadığı şeyleri yapmış gibi konuşmamak için paket5 filtreliyorum.

Paket8
Kelimelerin gücünün sonsuzluğu. Çünkü bir Allah'ın sevmesi var bi de diğerlerinin. Yüce Rabb'imizin bir kelimeyi kullanması var bir de bizim hadsizce israf etmemiz. O yüzden paket8 de önemli. Birine bir şeyi diyorsun ama şöyle bir ayet var: <...hakkını veremediler.">

Paket X
<Allah bilir siz bilmezsiniz.> yakın mealindeki ayetler dolayısıyla bir durumda okunacak dua veya ayeti Yüce Rabb'imiz daha iyi bildiği için o esanda Allah'a sığınıp Sen daha iyi bilirsin Ya Rabb'i demiş oluyoruz. Sınav sorusunu soran küçük bir çocuk gibi...

Paket DEE
Aşşağıdaki videoda "dünyanın en iyi esnafı" videoları bulunuyor. İnşAllah herhangi bir durumda bu skeçdeki esnaf gibi bir hesap kitap yapıp bize olan vebali, sorumluluğu vb. düşünüp hemen Allah'a sığınmak.

yani özet ve hızlı kullanımı şu şekilde:

Paket58XDEE

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri