when doesn't have begin-end clause. (()questi bu şekilde günceller misin
[CODE title="quest"]quest detasvadi begin
state start begin
-- 11511 öldüğünde
when 11511.kill begin
-- Eğer etkinlik aktifse
if game.get_event_flag("yesilvadi") == 1 then
-- İlk mesajı gönder
notice_all("Kırmızı Lastik Kesildi. 10 saniye sonra vadiye bir kırmızı lastik düşecek")
-- 10 saniye sonra mesaj ve işlem tetiklenir
timer("yesilvadi_lastik_dus", 10)
end
end
-- 10 saniye sonra tetiklenen olay
when timer("yesilvadi_lastik_dus") begin
notice_all("Vadiye Bir Kırmızı Lastik Düştü!")
end
end
end
[/CODE]
Kodda bir hata görünmüyor kendim filesa ekledim bu şekilde ve bir hata almadım çakışan bir quest olabilir mi ve notepad++ üzerinde utf8 olarak kodluyorsunuz değil miwhen doesn't have begin-end clause. (()
Abort (core dumped)
hatası alıyorum
quest detasvadi begin
state start begin
-- 11511 öldüğünde
when 11511.kill begin
-- Eğer etkinlik aktifse
if game.get_event_flag("yesilvadi") == 1 then
-- İlk mesajı gönder
notice_all("Kırmızı Lastik Kesildi. 10 saniye sonra vadiye bir kırmızı lastik düşecek.")
-- 10 saniye sonra mesaj ve işlem tetiklenir
timer("yesilvadi_lastik_dus", 10)
end
end
-- 10 saniye sonra tetiklenen olay
when timer("yesilvadi_lastik_dus") begin
notice_all("Vadiye Bir Kırmızı Lastik Düştü!")
end
end
end
şuan hata vermiyor fakat kod çalışmıyor discorddan yazıyorum size.Kodda bir hata görünmüyor kendim filesa ekledim bu şekilde ve bir hata almadım çakışan bir quest olabilir mi ve notepad++ üzerinde utf8 olarak kodluyorsunuz değil mi
Kod:quest detasvadi begin state start begin -- 11511 öldüğünde when 11511.kill begin -- Eğer etkinlik aktifse if game.get_event_flag("yesilvadi") == 1 then -- İlk mesajı gönder notice_all("Kırmızı Lastik Kesildi. 10 saniye sonra vadiye bir kırmızı lastik düşecek.") -- 10 saniye sonra mesaj ve işlem tetiklenir timer("yesilvadi_lastik_dus", 10) end end -- 10 saniye sonra tetiklenen olay when timer("yesilvadi_lastik_dus") begin notice_all("Vadiye Bir Kırmızı Lastik Düştü!") end end end