romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı metin2 src yi clean deep yapamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sagocanmic38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 201

sagocanmic38

Level 2
Üye
Konular
26
Online süresi
2d 21h
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 27 Gün
Başarım Puanı
101
MmoLira
522
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

herkese selamun aleyküm arkadaşlar siberdizayndan metin2 sunucusu kiraladım boş şekilde kendim bir files yüklemeye çalışıyorum yüklerken kurulumunda src yüklemem gerekiyor fakat src yi yüklerken gmake dep dediğimde hata veriyor bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı

bilişim sunucularında gerekli modüller olmayabiliyor local bi makineye forumdaki bsd'lerden birini kur server filesının sürümüne uygun sonra localde build alıp bilişim sunucusuna atarsan daha sağlıklı ilerlersin

bilişim sunucularında gerekli modüller olmayabiliyor local bi makineye forumdaki bsd'lerden birini kur server filesının sürümüne uygun sonra localde build alıp bilişim sunucusuna atarsan daha sağlıklı ilerlersin
pek anlamıyorum bu konulardan acaba destek verebilirmisin bilgin varsa

sesli iletişim kurabileceğimiz uygulama verebilirmisin reisim sormam gereken bir şey varda

Bilişim makinalarında SRC build alamazsınız 64 BİT oldugu için oyunun kaynak kodları 32

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)