Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

metin2 src yi clean deep yapamıyorum

sagocanmic38

Level 2
Üye
Konular
26
Online süresi
2g 77502s
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
Başarım Puanı
101
TM Yaşı
12 Yıl 11 Ay 12 Gün
MmoLira
522
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

herkese selamun aleyküm arkadaşlar siberdizayndan metin2 sunucusu kiraladım boş şekilde kendim bir files yüklemeye çalışıyorum yüklerken kurulumunda src yüklemem gerekiyor fakat src yi yüklerken gmake dep dediğimde hata veriyor bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı

bilişim sunucularında gerekli modüller olmayabiliyor local bi makineye forumdaki bsd'lerden birini kur server filesının sürümüne uygun sonra localde build alıp bilişim sunucusuna atarsan daha sağlıklı ilerlersin

bilişim sunucularında gerekli modüller olmayabiliyor local bi makineye forumdaki bsd'lerden birini kur server filesının sürümüne uygun sonra localde build alıp bilişim sunucusuna atarsan daha sağlıklı ilerlersin
pek anlamıyorum bu konulardan acaba destek verebilirmisin bilgin varsa

sesli iletişim kurabileceğimiz uygulama verebilirmisin reisim sormam gereken bir şey varda

Bilişim makinalarında SRC build alamazsınız 64 BİT oldugu için oyunun kaynak kodları 32

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri