noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

RC Karting Araçları Kullanan Var mı?

yedidokuz_

Level 1
Üye
Konular
7
Online süresi
3h 15m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
1 Yıl 8 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
8
MmoLira
280
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selamlar herkese dostlar. Geleneksel karting pistlerini adamlar modern dünyaya taşımışlar. böyle bir girişimi keşfettim. Airport AVM yer alıyor.

Geçtiğimiz hafta sonu benim amcaoğluyla Airport AVM’deki RC Karting alanına gittim ve müthiş bir deneyim yaşadık. RC araçlarla yarıştık deli gibi, hem baya sardı hem de oldukça heyecanlı geçti. Beni özellikle araçların gerçekçi dinamikleri ve pist tasarımı etkiledi, gerçek araçlardan farkı yoktu. o kadar iyi düşünülmüş ki kendinizi gerçek bir yarışçı gibi hissediyorsunuz baya gaza getirici. Bu alana ilgisi olan kişiler için de iyi bir pratik yapma yeri bence. Teknolojik altyapısı da iyiydi. ekranlar yüksek çözünürlüklü ve tepkileri anlık pistten alıyor. detaylı pist dinamiklerini hissediyorsunuz yarış sırasında tamamen içine çekiliyorsunuz. Hız merakı olanlar ya da farklı bir aktivite denemek isteyenler için kesinlikle tavsiye ederim.

Ekran görüntüsü 2025-01-10 205521.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Uygun alana taşındı. Görsel eklendim. Reklam linki paylaşmak yasaktır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri