Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Güncellenmiş Metin2 Mainline Altyapı Dosyaları

5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

paylaşım için teşekkürler :) yeni bir pack dosyası ekledim bunu nasıl kapatabilirim acaba direkt kapatınca hata veriyor

kral pack i indirip test etmek istiyorum ama internetim şu son günler aşırı yavaş olduğu için buradan sorayım dedim, pakette lycan karakteri ve simya gibi sistemler var mı ve won-yang sistemi mevcut mu merak ediyorum. Birde pack için root dosyası ve saire eix ve epk mı yoksa can ve data mı? bilgilendirebilirsen çok sevinirim kral.
Files içerisinde sadece konudaki yazan sistemler ekli. Onun haricinde ekli sistem yok. Altyapı olarak kullanıp geliştirebilirsin. FoxFS pack sistemi ekli. Dosya uzantılarını .ipk olarak değiştirdim.

Son düzenleme:
paylaşım için teşekkürler :) yeni bir pack dosyası ekledim bunu nasıl kapatabilirim acaba direkt kapatınca hata veriyor
Rica ederim. Yeni bir pack dosyası eklemene gerek yok. Eklemek istediğin dosyaları mevcut pack klasörlerine yerleştirebilirsin. Örneğin, eklemek istediğin pack dosyasının içinde 'etc' klasörü varsa, içeriğini mevcut 'pack_data/etc' klasörüne atabilirsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri