Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
paylaşım için teşekkürler
yeni bir pack dosyası ekledim bunu nasıl kapatabilirim acaba direkt kapatınca hata veriyor
yeni bir pack dosyası ekledim bunu nasıl kapatabilirim acaba direkt kapatınca hata veriyorFiles içerisinde sadece konudaki yazan sistemler ekli. Onun haricinde ekli sistem yok. Altyapı olarak kullanıp geliştirebilirsin. FoxFS pack sistemi ekli. Dosya uzantılarını .ipk olarak değiştirdim.kral pack i indirip test etmek istiyorum ama internetim şu son günler aşırı yavaş olduğu için buradan sorayım dedim, pakette lycan karakteri ve simya gibi sistemler var mı ve won-yang sistemi mevcut mu merak ediyorum. Birde pack için root dosyası ve saire eix ve epk mı yoksa can ve data mı? bilgilendirebilirsen çok sevinirim kral.
Son düzenleme:
Rica ederim. Yeni bir pack dosyası eklemene gerek yok. Eklemek istediğin dosyaları mevcut pack klasörlerine yerleştirebilirsin. Örneğin, eklemek istediğin pack dosyasının içinde 'etc' klasörü varsa, içeriğini mevcut 'pack_data/etc' klasörüne atabilirsin.paylaşım için teşekkürleryeni bir pack dosyası ekledim bunu nasıl kapatabilirim acaba direkt kapatınca hata veriyor
çok teşekkür ederim tekrardan söylediğiniz gibi yapıcam iyi forumlarRica ederim. Yeni bir pack dosyası eklemene gerek yok. Eklemek istediğin dosyaları mevcut pack klasörlerine yerleştirebilirsin. Örneğin, eklemek istediğin pack dosyasının içinde 'etc' klasörü varsa, içeriğini mevcut 'pack_data/etc' klasörüne atabilirsin.

Rica ederim, iyi kullanımlar.çok teşekkür ederim tekrardan söylediğiniz gibi yapıcam iyi forumlar![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)