xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Hard2 Cheat Engine Bypass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PATRON.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 761
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bende zaten bu satırları söylemiyorum ki bende sunu söylüyorum cok iyi koruması yok c.e acmayı yaptıysan güzel olmus diyorum
örnegi o fotoraflar hardclient.exe nin

bende zaten bu satırları söylemiyorum ki bende sunu söylüyorum cok iyi koruması yok c.e acmayı yaptıysan güzel olmus diyorum
Kanka beni sal x formundan aldım buraya attım çok iyi koruması var veyahut yok sen yapsaydın da paylaşsaydın niye gelip benim konuma değişik değişik adresler atıp bilmişlik taslıyorsun git kendin konu aç bi tane oraya paylaş.

Kanka beni sal x formundan aldım buraya attım çok iyi koruması var veyahut yok sen yapsaydın da paylaşsaydın niye gelip benim konuma değişik değişik adresler atıp bilmişlik taslıyorsun git kendin konu aç bi tane oraya paylaş.
ben sen yaptıysan diyorum güzel yapımıssın diyorum sen yanlıs anlıyorsun

ben sen yaptıysan diyorum güzel yapımıssın diyorum sen yanlıs anlıyorsun
Tamam kanka bende diyorumki sadece 1 adres noplanıyor 1 adres için bu kadar kod atmana gerek varmı ? Teşekkür ederim ben yanlış anlamıyorum da yani attığın şey küçümseyici gibi oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri