Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mourinho: Puan farkı oynanan futboldan mı kaynaklı?

Lightning

Co-Administrator
Co Admin
Turnuva
Yarışma
Ayın Üyesi
Konular
4,105
Online süresi
6ay 12g
Reaksiyon Skoru
6,508
Altın Konu
550
Başarım Puanı
439
TM Yaşı
8 Yıl 8 Ay 1 Gün
MmoLira
45,853
DevLira
12

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Atakaş Hatayspor'u 2-1 yendikleri maç sonrasında sert açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, Süper Lig'in toksik bir lig olduğunu ve puan farkının sadece oynanan futboldan kaynaklanmadığını söyledi.​

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında konuk ettiği Atakaş Hatayspor'u 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, hakem kararlarının oyuncularını etkilediğini söyledi.
Ülker Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Portekizli teknik adam, hakem kararları nedeniyle "rakiplerin kendilerine rakiplerinden daha farklı" oynadığını dile getirdi.
Mourinho'nun açıklamaları şöyle:
"Çok iyi oynadık. Maçın başından sonuna kadar domine ettik. Yarım şans pozisyonlarda bile şanssızlık yaşadık. Çok fazla pozisyona girdik. Son paslarda iyi olamadık. 2-1 bitmesi garip. Pratik olarak iyi bir sonuç ama 6, 7, 8 olabilirdi. Oyuncularım ellerinden geleni yaptık. Renkler farklı olsaydı maç 11'e 8 bitebilirdi.
Oynadığımız lig toksik bir lig. Rakipler de bunu biliyor. Başka rakiplere karşı nasıl oynayacaklarını biliyorlar. Son 2 maçta 5 kırmızı kart olması gerekiyordu. Bizim oyuncularımız bunu biliyor. Gerçeği söylemekten neden korkuyorsunuz? Bu ülkede insanlar neden korkuyor? Puan farkı sadece oynanan futboldan mı kaynaklanıyor?"

Tüm şartlara rağmen savaşmak zorunda olduklarını anlatan Mourinho, şöyle devam etti:
"Ben Türkçe konuşmuyorum, dolayısıyla televizyon, gazete ya da sosyal medya takip etmiyorum. Düşüncelerim var tabi. 25 yıllık kariyerimde hatta 35 yıllık futbol kariyerimde tüm yılları baz aldığım zaman böylesini daha önce hiç görmedim. Anlaşılır değil, sınırların ötesinde bu. Tek başına bir kulübün bu sistemi yok edebileceğini düşünmüyorum. Bu lig benim ligim, minimum 2 yıl boyunca. Ama bu lig sizin liginiz. Futbolu seven çocukların ligi. Bu ligin statükosundan mutluysanız mutlu olun ama tek başına bir kulüp bu durumu çözemeyecektir.
Bana en çok dokunan şey oyuncularıma gösterilen tepkiler. Geçen sene Krunic'e oldu, bu sene Samet'e oldu. Şanslıyız ki Dusan (Tadic) bu tarz şeylerle baş edebilecek bir karaktere sahip. Bizler için zaten savaşmak çok zor ve içimizdeki bölünmeler buna yardımcı olmayacak. Tek çaremiz çalışmaya devam etmek. Şansa yurt dışında bu lig çok takip edilmiyor. Bizler sıkı çalışmaya devam edeceğiz."

Mourinho, 8 puan farkın kapatılıp kapatılamayacağına ilişkin verdiği şu yanıtla sözlerini tamamladı:
"Farkı kapatabilmemiz için maçları kazanmamız gerekiyor, aynı zamanda liderin puanlar kaybetmesi gerekiyor. Ben maçları kazanabileceğimizi düşünüyorum ama önemli olan soru şu onlar nasıl puan kaybedecek?
Türkçe bilmiyorum ama bazı kelimeleri öğrenebiliyorum çok fazla duydukça. Dün de sürekli aynı kelimeyi duydum; skandal, skandal, skandal... Bu kelimeyi duydum sürekli. Bazılarınızın hoşuna gidiyor. En kötüsü şu, kazananın da hoşuna gidiyor. Bu şekilde her koşulda ne olursa olsun kazanmak en kötüsüdür."

Paylaşım için teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri