NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ortak Arıyorum Yeni Sunucu Ortaklık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALP CAN ÖZTÜRK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 528

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

aa ozaman tamam :D bu düdüklemeye arıyor diyon xD
Düdük değil bildiğin klarnet sokucak adam arıyo 😊 adam diyo ki ben riske girmem tutmazsa öde aq zatn 1m odicem olsam niye ortak olim 🤣

adam biraz şey arıyo enayi :D sana 1m TL veriyom diyor çek senet kefil sözlesme imzalatıcaz noterden diyo yok işte oyun tutmazsa 1myi senden geri alcam falan eher oyun tutarsa kazancın %30u veriyor :D bu biraz şeye benziyor adam kendini garantiye alıyor yani bi kaybı olmuyor giren sna giriyo bu durumda :D metin2 camiyasından tamamen uzak birisi
Senin kara kaşın kara gözün için ortaya 1m paramı koyacağım 10 bin tl yi bir arada görmemiş adamsın boş boş konuşma burda

Senin kara kaşın kara gözün için ortaya 1m paramı koyacağım 10 bin tl yi bir arada görmemiş adamsın boş boş konuşma burda
:D la insanda biraz akıl olur diyosun ki senet kefil imzalıcaz falan.

sen piyasaya yeni bi isimle giriyosun %100 ilk turda sana 1m kazanırsın kimse diyemez diyosa yalan
sen diyosun ki ben 1m verim tutarsa kazanım tutmazsa paramı alim bi mantıklı düşün oyunu tek açtıgını actıgın oyun tutmadı zarar etmiyomusun ee sen ortaklık teklifi ediyosun ama riske girmem diyosun aklı olan bi insan zaten söyle düşünür ismi tutmus bi adam gelipte senle ortak zaten olmaz adam mal mı adı şanı biliniyor gelip kazancı senle bölüşcek.

şirket sahibiyim diyosun bugün şirket açıp yarın 1m kazanan kimi gördün metin2 camiyası tamamen farklı işler oyunu açtıgın zaman ismi bilinen oyun sahibi de açarsa senin tutma şansın zaten yok sen 2 3 sezon zarar ediceksin bunun kaçışı yok adım duyulsun isim yapim diyosan tabi 2 3 sezon zarar yazıcaksın sonra adın şanın tutunca kar ediceksin.

sen istiyosun ki yarın sv açim hemen 2 3m kazanim adım duyulsun :D öyle bi dünya yok elinde bi makine var başka bişe yok o makineyi 3k 5k arasına zaten gidip kiralıyosun elinde ki sunucu cokta önemli bişey degil filesin yok adın yok ismin yok 10k görmemiş adamsın diyosun en azından ticaret kafası nedir düşünebiliyorum sen iyi zekaya sahibim o yeter paran senin olsun sana tavsiyem biraz kafanı kullan öyle hem ayranım dökülmesin hem şey olmasın diyip milleti düdüklemeye çalısma

hadi sen enayi aramaya devam et bulursan banada söyle de çek senet kefil ile bende öyle bi enayi ile çalışim

:D la insanda biraz akıl olur diyosun ki senet kefil imzalıcaz falan.

sen piyasaya yeni bi isimle giriyosun %100 ilk turda sana 1m kazanırsın kimse diyemez diyosa yalan
sen diyosun ki ben 1m verim tutarsa kazanım tutmazsa paramı alim bi mantıklı düşün oyunu tek açtıgını actıgın oyun tutmadı zarar etmiyomusun ee sen ortaklık teklifi ediyosun ama riske girmem diyosun aklı olan bi insan zaten söyle düşünür ismi tutmus bi adam gelipte senle ortak zaten olmaz adam mal mı adı şanı biliniyor gelip kazancı senle bölüşcek.

şirket sahibiyim diyosun bugün şirket açıp yarın 1m kazanan kimi gördün metin2 camiyası tamamen farklı işler oyunu açtıgın zaman ismi bilinen oyun sahibi de açarsa senin tutma şansın zaten yok sen 2 3 sezon zarar ediceksin bunun kaçışı yok adım duyulsun isim yapim diyosan tabi 2 3 sezon zarar yazıcaksın sonra adın şanın tutunca kar ediceksin.

sen istiyosun ki yarın sv açim hemen 2 3m kazanim adım duyulsun :D öyle bi dünya yok elinde bi makine var başka bişe yok o makineyi 3k 5k arasına zaten gidip kiralıyosun elinde ki sunucu cokta önemli bişey degil filesin yok adın yok ismin yok 10k görmemiş adamsın diyosun en azından ticaret kafası nedir düşünebiliyorum sen iyi zekaya sahibim o yeter paran senin olsun sana tavsiyem biraz kafanı kullan öyle hem ayranım dökülmesin hem şey olmasın diyip milleti düdüklemeye çalısma
Çok zekisin bir hafta arkamda gezdin nasıl yaparız ne ederiz burda boş hava basıyorsun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri